חצילים בלילות הקיץ
חצילים בלילות הקיץ עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 648 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בצל, מלח ופלפל, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. מתכונים דומים: אלף לילה ולילה, תאנים עבור 1001 לילות, ו ארוחה מהירה של עוף ואורז ללילות עמוסים!.
הוראות
הסר את העלים מן החצילים, לחתוך חצי לאורכו. בזהירות לגרוף את המרכזים של חצילים, משאיר פגז חצי אינץ 'כך שהם דומים "קאנו".
חותכים את החלק המרכזי לחתיכות קטנות, ולהניח בצד.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים ואת השום, ו לטגן במשך כמה דקות, עד מכרז.
מוסיפים את חתיכות חצילים, ומבשלים עד רך, על 5 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את העגבניות, הפלפל הירוק והפטרוזיליה. מבשלים כ -10 דקות.
הסר מהחום, ולהעביר לקערה גדולה. מערבבים בפירורי הלחם עד מעורבב באופן שווה. מחלקים את התערובת באופן שווה בין ארבע קונכיות חצילים.
מניחים את חצאי החצילים על תבנית אפייה.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד צמרות הם השחמה והגבינה נמסה.
מגישים חם או קר. אני מעדיף אותם צוננים.