חצילים יפניים מזוגגים מיסו בגריל
מיסו זיגוג חצילים יפניים בגריל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 546 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן canolan, מירין, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חצילים יפניים מזוגגים מיסו בגריל, חציל מזוגג מיסו יפני (Nasu no Dengaku), ו המבורגרים חציל מזוגגים מיסו יפניים עם חמוצים טריים.
הוראות
מחממים מראש גריל פחם או סיר פחם קרמיקה בסגנון קמאדו לצלייה ישירה על חום גבוה.
לטאטא יחד את מיסו, מירין, סוכר 2 כפות מים עד בשילוב.
מברשת את הצד לחתוך של החצילים עם שמן העונה עם מלח ופלפל. גריל החצילים, לחתוך בצד למטה, עד חום זהוב קל, על 4 דקות. הפוך את החצילים, מברשת עם כמה זיגוג ולהמשיך צלייה במשך 2 דקות יותר.
מברשת עם זיגוג יותר, להתהפך גריל עד לחתוך בצד הוא caramelized, כ 4 דקות.
הסר מגש, לחתוך בצד, ומפזרים מנטה.