חצילים מטוגנים עם טופו ברוטב שום
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, חומץ chinkiang, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: חצילים מטוגנים חריפים וטופו, חצילים מטוגנים עם שום ובזיליקום, ו חציל מוקפץ וטופו עם שום וצ'ילי.
הוראות
מניחים חצילים ב ספינת במבוק גדולה ולהגדיר מעל ווק מלא 2 סנטימטרים של מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית לרתיחה, ספינת כיסוי, ומבשלים עד חצילים הוא רך לחלוטין, על 10 דקות. תניח בצד.
בזמן שחציל מתבשל, תכיני את הרוטב.
מערבבים חומץ, יין, קורנפלור ומערבבים עם מזלג עד קורנפלור הוא מומס.
מוסיפים רוטב סויה, סוכר חום, ממרח צ ' ילי ושמן שומשום. תניח בצד.
לחסל את ווק ולייבש בזהירות.
מוסיפים שמן וציפורן שום שלמה.
חום מעל חום בינוני ערבוב והפיכת שיני שום מדי פעם עד חום זהוב בהיר וריחני, על 5 דקות. להשליך ציפורן שלמה לאחר מכן להגדיל את החום לשמן גבוה וחום עד עישון.
מוסיפים שום פרוס, בצל ירוק לבן, ושורש חרדל משומר. לבשל, לערבב ולזרוק כל הזמן עד ריחני רק מתחיל חום, על 1 דקה. מערבבים רוטב לשלב מחדש עמילן תירס, ולאחר מכן להוסיף ווק, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים חצילים וטופו ומקפלים בעדינות לשלב. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים, מתקפל ומתערבב מדי פעם עד עבה ומבריק, כ 5 דקות יותר. מערבבים בצל ירוק וכוסברה ומגישים מיד עם אורז לבן,אם תרצה.