חצילים ממולאים בפטריות
צריך מתאבן צמחוני? חצילים ממולאים פטריות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו באגט, פטריות צדפות, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חצילים ממולאים בפטריות, חצילים ממולאים פטריות(חציל), ו חציל ממולא בשר, הודו ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
חצי את החצילים לאורך ולחתוך את הבשר, משאיר פגזים 1/4 אינץ'.
חותכים את הבשר לקוביות 1/2 אינץ'. מלח את קליפות החצילים ולתת לעמוד במשך 30 דקות. תייבש את הפגזים.
לשפשף את החצילים עם שמן; להגדיר אותם על תבנית אפייה מעוטרת, לקצץ בצד למטה.
מוסיפים 1/4 כוס מים, מכסים בנייר כסף ואופים במשך 45 דקות.
בינתיים, במחבת, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את הפטריות. מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד למכרז; מעבירים לקערה.
מוסיפים את החציל לקוביות. מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים עד רך משחימים, 3 דקות; מוסיפים לפטריות.
מוסיפים את השום, בצל ו 2 כפות שמן זית למחבת. לכסות ולבשל, עד שהתרכך.
מוסיפים את הכמון ו 1 כף החמאה ומערבבים עד ריחני, 1 דקה; מוסיפים את הפטריות. מערבבים את הלחם ספוג היין, גבינה ומרק ומתבלים את המילוי במלח ופלפל.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
הפעל את הצדפים חצילים לחתוך ולמלא עם מלית הלחם. נקדו את צמרות עם הנותרים 1 כף חמאה ואופים בשליש העליון של התנור במשך 10 דקות.
מחממים את המטגן. לטגן את החצילים 4 סנטימטרים מהחום עד השחמה, 2 דקות. למעלה עם הפטרוזיליה ומגישים.