חרדל חם ומתוק של Hirsheimer
חרדל חם ומתוק של Hirsheimer עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם יש לך חומץ תפוחים, אבקת חרדל של בדיל קולמן, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק סקווש חורף עם פימנטון ולימון משומר-מליסה המילטון וכריסטופר Hirsheimer - 50 נשים משחתות במזון, מטבל חרדל מתוק וחם, ו צלעות חרדל מתוקות (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף סוכר חום וחרדל אבקה בקערה גדולה לשלב.
מוסיפים vinegarand דבש; להקציף היטב. מסננים througha מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת גדולה.
מוסיפים ביצים ומקציפים עד מעורבב.
קערה להגדיר עם תערובת חרדל מעל סיר אזעקה של מים רותחים בעדינות (לא מאפשרים תחתית קערה לגעת במים; ביצים עשויות לטרוף). מבשלים, שוטפים ומגרדים את תחתית הקערה לעיתים קרובות, עד שהחרדל סמיך ומד מהירות רושמים 160°f, בערך 5 דקות.
מחלקים חרדל בין צנצנות. בורג onlids וצינה. לעשות קדימה: חרדל יכול להיות עשה 2 שבועות קדימה. שמור קירור במשך עד 2 חודשים.