חרדל חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חרדל חם חריף. מנה אחת מכילה 31 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. אם יש לך קורנפלור, חומץ יין, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ויניגרט חרדל חריף, חזיר ברוטב חרדל חריף, ו סלט כרוב חרדל ממפיס חריף וחם! (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד חרדל יבש וחומץ בקערת מתכת בינונית עד חלקה. צ ' יל, מכוסה, לילה.
להביא סיר בינוני מלא במים 1 אינץ ' לרתיחה. כדי קערה של חרדל חומץ, להקציף 1/4 כוס מים, ביצה, סוכר, קורנפלור, ומלח. הגדר קערה מעל מים רותחים ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד חרדל מתעבה, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום, להקציף לרגע, ולאחר מכן לתת מגניב.
הפוך קדימה: 2 שבועות, מכוסה ומקורר.
הדמיון שלך הוא הגבול כשזה מגיע להכנת חרדל בטעם. כל מה שאתה צריך הם זרעי חרדל או אבקת חרדל יבש, ואז התבלינים הם תלוי בך.
זרעי חרדל: השתמש כאשר אתה רוצה גרגר שלם, מרקם פריך. שלושת הסוגים הם צהוב, aka לבן (Sinapis alba), הכי מתון בשימוש בעיקר חרדל בסגנון אמריקאי עבור כבישה; חום (brassica juncea), zestier בשימוש חרדל בסגנון אירופאי (כמו Dijon), כבישה, ובישול הודי; ושחור (b. nigra), משמש גם מזון הודי; הם להחלפה עם החום. זרעים צריכים לרכך בנוזל במשך 1 עד 2 ימים לפני שאתה עושה חרדל איתם.
אבקת חרדל: עבור חרדל חלק משיי. זה לא יותר מזרע חרדל טחון, והמותג הנפוץ ביותר הוא של קולמן, תערובת של זרעים לבנים וחומים.
מערבבים את האבקה עם נוזל (כמו מים או בירה) ולתת לו לשבת בן לילה כדי לשתות לגמרי ולפתח טעם. אל תתנו לזה לשבת יותר, אם כי, או שזה יהיה טעם קשה.