חרדל פריטטה בצל ירוק ומתוק
חרדל בצל ירוק ומתוק פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 225 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בצל, פרמזן-רג'יאנו, חרדל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: פטה, בצל ירוק, ופריטטה אספרגוס, בטטה ופריטטה בצל מקורמל, ו מיני פריטטה אפויה עם בייקון, עגבניות, צ'דר חד ובצל ירוק.
הוראות
במחבת nonstick גדול avenproof, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב, 10 דקות.
מוסיפים את הירוקים ומבשלים עד נבול.
מתבלים את הביצים במלח ופלפל ומקציפים ב-2 כפות השמן הנותרות.
יוצקים את הביצים למחבת ומבשלים מעל חום מתון עד הקרקעית והצדדים מתחילים להגדיר. הרימו את צידי הפריטטה כדי לאפשר לביצים הלא מבושלות לחלחל מתחתיה. המשך בישול עד התחתון מוגדר העליון הוא עדיין נוזל, 3 דקות.
מפזרים את Parmigiano-רג ' יאנו על גבי.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך כ 8 דקות, עד שמרכז הפריטטה מוגדר. תחליקי את הפריטטה על קרש חיתוך.
חותכים לריבועים 1 1/2 אינץ ' ומגישים חם, חם או בטמפרטורת החדר.