חריסה
הריסאן הוא ללא גלוטן, ו מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פפריקה, פלפל, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Harissa, Harissa, ו Harissa (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הגבעולים ולהשליך של 2 אונקיות מיובשות אנצ 'ו או צ' ילי קליפורניה (ראה הערות). לנער ולהשליך זרעים. שוטפים צ 'ילי וחותכים או נשברים לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'. להשרות 1 כוס מים חמים עד רך, כ 20 דקות. הרם צ ' ילי החוצה (הזמנת מים) ולהעביר למעבד בלנדר או מזון.
מוסיפים 1/3 כוס מים שמורים, 3 כפות כל מיץ לימון ושמן זית, 1 כף פפריקה, 1 1/2 כפיות קאיין, 1 כפית כוסברה טחון, 1 כפית מלח, 1/2 כפית כמון טחון, ו 1/8 כפית פלפל; מערבולת עד חלקה. אם עבה יותר מהרצוי, להתמזג 2 עד 3 יותר כפות שמורות מים.