אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, חשיש נקניקיות עם תפוחים ומרווה עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 599 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מכלמתכונים דורש בצל, חרדל דיז'ון, פטרוזיליה וקטשופ. עם כפית ציון 67%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מלית מחמצת עם נקניק מרווה ותפוחים, לחמניות לזניה של חמאה ונקניק עם רוטב מרווה שמנת, ו חשיש דלעת חמאה עם תפוחים, נקניק וקייל.
הוראות
1
מחממים 2 כפות. משמנים על אש נמוכה במחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' (כדי שתפוחי אדמה לא יידבקו). בזמן שהמחבת מתחממת, הכינו בצל ונקניק איטלקי לפי ההוראות לעיל. מספר דקות לפני הבישול, הגבירו את האש לבינונית-גבוהה. כאשר שמן מתחיל לשלוח אניצי עשן, מוסיפים בצל ונקניק; מבשלים תוך ערבוב לעיתים קרובות עד להזהבה. בינתיים קוביות תפוחי אדמה ותפוחים וזורקים עם השמן שנותר.
הוסף תערובת תפוחי אדמה למחבת ריקה; מבשלים תוך ערבוב רק מדי פעם כך שהם יוצרים קרום חום זהוב, כ -10 דקות. כמו תפוחי אדמה לבשל, לערבב קטשופ, חרדל, מרווה מיובשת ופטרוזיליה טרייה 2 כפות. של מים. (מתכון יכול להיות מוכן עד לנקודה זו עד 2 שעות קדימה.