חשיש נקניק עם תפוחים ומרווה
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, חשיש נקניקיות עם תפוחים ומרווה עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 599 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מכלמתכונים דורש בצל, חרדל דיז'ון, פטרוזיליה וקטשופ. עם כפית ציון 67%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מלית מחמצת עם נקניק מרווה ותפוחים, לחמניות לזניה של חמאה ונקניק עם רוטב מרווה שמנת, ו חשיש דלעת חמאה עם תפוחים, נקניק וקייל.
הוראות
מחממים 2 כפות. משמנים על אש נמוכה במחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' (כדי שתפוחי אדמה לא יידבקו). בזמן שהמחבת מתחממת, הכינו בצל ונקניק איטלקי לפי ההוראות לעיל. מספר דקות לפני הבישול, הגבירו את האש לבינונית-גבוהה. כאשר שמן מתחיל לשלוח אניצי עשן, מוסיפים בצל ונקניק; מבשלים תוך ערבוב לעיתים קרובות עד להזהבה. בינתיים קוביות תפוחי אדמה ותפוחים וזורקים עם השמן שנותר.
מעבירים את תערובת הנקניקיות לקערה ושומרים.
הוסף תערובת תפוחי אדמה למחבת ריקה; מבשלים תוך ערבוב רק מדי פעם כך שהם יוצרים קרום חום זהוב, כ -10 דקות. כמו תפוחי אדמה לבשל, לערבב קטשופ, חרדל, מרווה מיובשת ופטרוזיליה טרייה 2 כפות. של מים. (מתכון יכול להיות מוכן עד לנקודה זו עד 2 שעות קדימה.
מורחים תפוחי אדמה חמים על דף עוגיות שפתיים גדול; מכסים כשהם קרירים. מחזירים את המחבת לבינונית-גבוהה; מוסיפים תפוחי אדמה ופריכים מחדש.)
מחזירים את תערובת הנקניקיות השמורה למחבת; מערבבים פנימה תערובת קטשופ, ואז מתבלים במלח ופלפל. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהחשיש שחום יפה, כ -5 דקות יותר.