קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חשיש נקניק עם תפוחים ומרווה

חשיש נקניק עם תפוחים ומרווה
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, חשיש נקניקיות עם תפוחים ומרווה עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 599 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מכלמתכונים דורש בצל, חרדל דיז'ון, פטרוזיליה וקטשופ. עם כפית ציון 67%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מלית מחמצת עם נקניק מרווה ותפוחים, לחמניות לזניה של חמאה ונקניק עם רוטב מרווה שמנת, ו חשיש דלעת חמאה עם תפוחים, נקניק וקייל.

הוראות

1
מחממים 2 כפות. משמנים על אש נמוכה במחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' (כדי שתפוחי אדמה לא יידבקו). בזמן שהמחבת מתחממת, הכינו בצל ונקניק איטלקי לפי ההוראות לעיל. מספר דקות לפני הבישול, הגבירו את האש לבינונית-גבוהה. כאשר שמן מתחיל לשלוח אניצי עשן, מוסיפים בצל ונקניק; מבשלים תוך ערבוב לעיתים קרובות עד להזהבה. בינתיים קוביות תפוחי אדמה ותפוחים וזורקים עם השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מעבירים את תערובת הנקניקיות לקערה ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הוסף תערובת תפוחי אדמה למחבת ריקה; מבשלים תוך ערבוב רק מדי פעם כך שהם יוצרים קרום חום זהוב, כ -10 דקות. כמו תפוחי אדמה לבשל, לערבב קטשופ, חרדל, מרווה מיובשת ופטרוזיליה טרייה 2 כפות. של מים. (מתכון יכול להיות מוכן עד לנקודה זו עד 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
מרווה מיובשתמרווה מיובשת
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מורחים תפוחי אדמה חמים על דף עוגיות שפתיים גדול; מכסים כשהם קרירים. מחזירים את המחבת לבינונית-גבוהה; מוסיפים תפוחי אדמה ופריכים מחדש.)
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מחזירים את תערובת הנקניקיות השמורה למחבת; מערבבים פנימה תערובת קטשופ, ואז מתבלים במלח ופלפל. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהחשיש שחום יפה, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'