קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות50
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חשיש פלנל אדום

חשיש פלנל אדום
הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: חשיש פלנל אדום, חשיש פלנל אדום, ו חשיש פלנל אדום.

הוראות

1
תפרידו את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2
מחממים את השמן במחבת כבדה, מוסיפים את תפוחי האדמה והבשר המשומר ומבשלים, הופכים את תפוחי האדמה עם פרוסת דגים בכל פעם שהם הופכים פריכים. לאחר כ -10 דקות, כאשר תפוחי האדמה פריך בכל רחבי, מערבבים דרך הסלק, ולאחר מכן עונה. להנמיך את החום, ללטף את תפוחי האדמה לתוך עוגה, ואז להשאיר לחום על הקרקעית. הפוך על צלחת, ואז לחזור למחבת עד שהצד השני הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מגישים ישר מן המחבת, או להפוך על לוח לחתוך פלחי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מגישים עם רוטב חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת