קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

טאטר טוט טאקו תבשיל

טאטר טוט טאקו תבשיל
תבשיל טאטו טוט טאקו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.15 דולר למנה. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לכם בקר טחון, שום, תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו בייקון צ'יזבורגר סיר חרס טאטר טוט תבשיל, טאטר טוט טאקו תבשיל, ו טאטר טאקו תבשיל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). הכינו תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מבשלים את הבקר הטחון במחבת על אש בינונית עד להשחמה מלאה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים לבשר הטחון את הבצל, השום, תערובת התיבול הטאקו, התירס הקפוא בסגנון מקסיקני ושעועית שחורה; מבשלים ומערבבים עוד 10 דקות. מניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
שלב את תערובת הבקר הטחון בקערה גדולה עם כ -3 / 4 מתערובת הגבינה המקסיקנית וטוטות הטטר; מערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מקסיקניתגבינה מקסיקנית
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים כ 1/3 מרוטב האנצ ' ילדה לתחתית תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מוסיפים את תערובת הטיטר לתבנית האפייה; טפחו קלות על התערובת לשכבה מוצקה ואחידה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
יוצקים את רוטב האנצ ' ילדה שנותר על שכבת הטיטר טוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
8
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מפזרים את הגבינה המקסיקנית שנותרה מעל הקדירה ומחזירים לתנור עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר

ריזלינג, נוצץ רוזס, ו פינו נואר הם מבחר העליון שלי עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. מרתפי הערבות ריזלינג היבש עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
מרתפי ערבות ריזלינג יבש
מרתפי ערבות ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ופודינג וניל מובילים לתחושת פה עדינה עם תווים מינרליים, תפוח, גרידת לימון וחומציות פריכה.