טאטר טוט טאקו תבשיל
תבשיל טאטו טוט טאקו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.15 דולר למנה. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לכם בקר טחון, שום, תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו בייקון צ'יזבורגר סיר חרס טאטר טוט תבשיל, טאטר טוט טאקו תבשיל, ו טאטר טאקו תבשיל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). הכינו תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מבשלים את הבקר הטחון במחבת על אש בינונית עד להשחמה מלאה, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים לבשר הטחון את הבצל, השום, תערובת התיבול הטאקו, התירס הקפוא בסגנון מקסיקני ושעועית שחורה; מבשלים ומערבבים עוד 10 דקות. מניחים בצד להתקרר מעט.
שלב את תערובת הבקר הטחון בקערה גדולה עם כ -3 / 4 מתערובת הגבינה המקסיקנית וטוטות הטטר; מערבבים לשילוב.
יוצקים כ 1/3 מרוטב האנצ ' ילדה לתחתית תבנית האפייה המוכנה.
מוסיפים את תערובת הטיטר לתבנית האפייה; טפחו קלות על התערובת לשכבה מוצקה ואחידה.
יוצקים את רוטב האנצ ' ילדה שנותר על שכבת הטיטר טוט.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.
מפזרים את הגבינה המקסיקנית שנותרה מעל הקדירה ומחזירים לתנור עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, כ -5 דקות נוספות.
יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר
ריזלינג, נוצץ רוזס, ו פינו נואר הם מבחר העליון שלי עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. מרתפי הערבות ריזלינג היבש עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![מרתפי ערבות ריזלינג יבש]()
מרתפי ערבות ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ופודינג וניל מובילים לתחושת פה עדינה עם תווים מינרליים, תפוח, גרידת לימון וחומציות פריכה.