טאקו Choco מוצ'ו
טאקו Choco Mucho יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 744 קלוריות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, תותים, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מוצ'ו מאצ' ו נאצ'ו, Choco-scutterbotch, ו Choco-Cinnabits.
הוראות
קונכיות טאקו חום כפי שמכוון על תיבה. בינתיים, להמיס שוקולד ממתקים ציפוי לפי הוראות על החבילה. גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה.
בזהירות לטבול כל קונכיית טאקו לתוך שוקולד נמס, באמצעות כפית כדי לקבל שוקולד בתוך הקליפה; להחזיק פגזים מעל הקערה כדי לתת עודף שוקולד לטפטף. Stand shells upright on cookies sheet lined with waxed paper; let stand 10-15 minutes until chocolate hardens. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
בקערה בינונית, מערבבים תותים ובננות. מחלקים פירות באופן שווה לתוך קונכיות טאקו.
בקערה קטנה למיקרוגל, ציפוי פאדג מיקרוגל על גבוה 30 עד 45 שניות או עד רך. מערבבים בקינמון ווניל.
טפטוף ציפוי על פירות בקונכיות. למעלה עם קצפת; מקשטים עם עלי נענע.