קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו אבוקדו פריך עשר דקות

טאקו אבוקדו פריך עשר דקות
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל טאקו אבוקדו פריך עשר דקות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו אבוקדו, צ'ילי, קונכיות טאקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular לא כל כך גדול של 34%. נסו אבוקדו Srirachan טאקו עשר דקות, טאקו כרובית פריך עם אבוקדו, ליים וכוסברה, ו {30 דקות} טאקו שרימפס ליים קוקוס עם מנגו, פלפל אדום וסלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים עוף חם מגורר יחד עם צ ' ילי ירוק בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
כפית מילוי לתוך קונכיות טאקו חמות. למעלה עם אבוקדו פרסקו queso מתפורר וטפטוף עם רוטב sriracha.
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha
Queso FrescoQueso Fresco
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.