טאקו באפלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל טאקו באפלו. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 475 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך שמנת, כמון טחון, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טאקו עוף באפלו, טאקו עוף באפלו, ו טאקו עוף באפלו.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, שום ותאו; מבשלים 5 דקות או עד שתאו נעשה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים רסק עגבניות ו-4 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל); מערבבים היטב כדי לשלב. מערבבים 2 כוסות מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עבה.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. כפית על 1/4 תערובת בשר כוס על כל טורטייה; העליון כל טורטייה עם 2 כפות עגבניות קצוץ, 2 כפות חסה, 1 כף גבינה, 1/2 זיתים, ו 1/2 כפיות שמנת חמוצה. מתקפל לחצי.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.