קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

טאקו ביזון

טאקו ביזון
המתכון בייסון טאקו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 50 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 615 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכי לחנות ותאספי את ווסאבי, עלי כוסברה, מניית עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו טאקו ביזון מטוגן עם דלורית קלויה, עוגת ביזון, ו המבורגרים ביזונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסלט: בקערה, למזג את החומץ ווסאבי, ולאחר מכן להוסיף את הכרוב והבצל. אפשר לתערובת זו להשרות, או להשרות, במשך 30 דקות או עד 1 שעה. זה marinating יהיה לרכך את הכרוב והבצל ללא בישול, ובכך לשמר את החומרים המזינים של הירקות. לאחר במרינדה, נחזיק את סלט הכרוב עד שנבנה את הטאקו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ווסאביווסאבי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
עבור ההלבשה: פרוס את האבוקדו לשניים, להסיר את הזרע ולגרוף את" הבשר " של האבוקדו לקערת ערבוב קטנה. הבא, עם כף, מועך את האבוקדו עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים את הסמבל, העגבניות, הכוסברה והמלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים היטב, ואז לכסות ולהחזיק עד ההגשה.
1
מסננים את הכרוב מן המרינדה ולהוסיף 1 כף סלט כרוב לכל טורטייה. לאחר מכן מוסיפים את הביזון ולסיים עם 1 כף רוטב אבוקדו עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ביזוןביזון

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.