קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

טאקו ביזון

טאקו ביזון
המתכון בייסון טאקו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 50 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 615 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכי לחנות ותאספי את ווסאבי, עלי כוסברה, מניית עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו טאקו ביזון מטוגן עם דלורית קלויה, עוגת ביזון, ו המבורגרים ביזונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסלט: בקערה, למזג את החומץ ווסאבי, ולאחר מכן להוסיף את הכרוב והבצל. אפשר לתערובת זו להשרות, או להשרות, במשך 30 דקות או עד 1 שעה. זה marinating יהיה לרכך את הכרוב והבצל ללא בישול, ובכך לשמר את החומרים המזינים של הירקות. לאחר במרינדה, נחזיק את סלט הכרוב עד שנבנה את הטאקו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ווסאביווסאבי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
עבור ההלבשה: פרוס את האבוקדו לשניים, להסיר את הזרע ולגרוף את" הבשר " של האבוקדו לקערת ערבוב קטנה. הבא, עם כף, מועך את האבוקדו עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים את הסמבל, העגבניות, הכוסברה והמלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מערבבים היטב, ואז לכסות ולהחזיק עד ההגשה.
1
מסננים את הכרוב מן המרינדה ולהוסיף 1 כף סלט כרוב לכל טורטייה. לאחר מכן מוסיפים את הביזון ולסיים עם 1 כף רוטב אבוקדו עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ביזוןביזון

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.