טאקו ביף ופסטה
טאקו ביף ופסטן הוא מתכון מקסיקני שמגיש 6. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 410 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 7 מעריצים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -40 דקות . אם יש לכם שעועית שחורה, שמן זית, פסטה רוטיני וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 90% , וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Pastan e Fagioli (פסטן ושעועית) , מילוי טאקו שעועית שחורה ופלפלים ומרק טאקו קל וטעים .
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לְנַקֵז.
בקערה קטנה מגלגלים רצועות בקר בתיבול הטאקו עד לציפוי. במחבת גדולה על אש בינונית מחממים שמן זית.
מטגנים בשר בקר ושום עד שהבקר כבר לא ורוד; כ-4 דקות.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד.
מערבבים יחד במחבת את הפסטה המבושלת, השעועית השחורה, הסלסה והמים; מבשלים במשך 4 עד 5 דקות.
מערבבים עם בשר בקר בקערה גדולה ומגישים עם כוסברה.