טאקו בקר פריך
המתכון טאקו בקר פריך יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו בצל, אבקת צ'ילי, טורטיות תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טאקו פריך אפוי, טאקו דגים פריכים, ו טאקו דגים רך ופריך (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מגש גדול מרופד במגבות נייר.
יוצקים מספיק שמן צמחי כדי למדוד 1 אינץ ' עמוק במחבת גדולה.
מניחים מחבת מעל חום בינוני קליפ מדחום ממתקים מבפנים.
מחממים שמן עד שהוא מגיע 185°. באמצעות מלקחיים, מניחים טורטייה בשמן ומבשלים במשך 15 שניות. הפוך טורטייה לקפל לשניים, באמצעות מלקחיים. מבשלים עד קריספ, כ -15 שניות יותר.
מסננים על מגש ומפזרים מלח. חזור עם טורטיות שנותרו, בודק כי שמן חוזר 185° לפני ביצוע פגז חדש.
בסיר מעל חום בינוני, שמן זית חם. בצל מטוגן עד שהתרכך אבל לא השחמה, כ -10 דקות. מערבבים שום, jalapeo ואבקת צ ' ילי; לבשל עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, תוך ערבוב כדי לשבור גושים, עד כמעט עשה, על 10 דקות.
יוצקים עגבניות עם מיץ, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרוב הנוזל התאדה, 20 עד 25 דקות. מתבלים עם יותר מלח ופלפל, אם תרצה.
בזהירות כפית כמה מילוי לתוך כל פגז לשרת חם.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.