המתכון מושחר טאקו באחה אמנון יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבוקדו, אבקת שום, פלחי ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו Baja בירה מוכה אמנון (נהדר עבור טאקו דגים), טאקוס באחה מתובלים עם סלט ליים ורוטב כוסברה אבוקדו, ו טאקו דג אמנון מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מערבבים רוטב jalapeo ובצל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את הפפריקה ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך פלפל אדום טחון); מפזרים באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
ממתק תמנון בריט
4
שמן חום במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. מחלקים דגים, תערובת בצל, ואבוקדו באופן שווה בין טורטיות.
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.