טאקו דגים
טאקו דגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. אם יש לכם פילה אמנון, עלי כוסברה, אבקת צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את חומץ היין האדום, סוכר, ו 1/4 כפית אבקת צ ' ילי בסיר קטן; מביאים לרתיחה.
הסר את המחבת מהחום, ומערבבים את הבצל האדום והצנוניות.
תן לעמוד, חשוף, 10 דקות או עד מקורר.
לשטוף דגים; לטפוח יבש. בעדינות לזרוק עם 1/4 כוס מיץ ליים, 1/2 כפית אבקת צ ' ילי, ואת השום בצלחת זכוכית רדודה. להשרות במשך 10 דקות בטמפרטורת החדר.
בעדינות לזרוק מנגו ואבוקדו בקערה קטנה עם הנותרים 1/4 כפית אבקת צ ' ילי 2 כפות כל כוסברה ומיץ סיד הנותרים.
מחממים מתלה גריל משומן קל או מחבת גריל.
הסר דגים מן המרינדה, וגריל, פונה פעם אחת, 23 דקות לכל צד או עד מבושל דרך חום זהוב.
העברה לצלחת; לכסות ולשמור על חם. טורטיות גריל קלות עד זהוב חיוור מעט פריך.
העברה ל 4 צלחות הגשה, טורטיות קיפול טופס u-צורה.
ממלאים טורטיות עם דגים, ירקות כבושים, תערובת אבוקדו, הנותרים 2 כפות כוסברה, וסלסה ורדה, אם תרצה; לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו