טאקו דגים
טאקו דגים יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 162 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות מקסיקניות ro * tel®, מלח, פילה אמנון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמנת חמוצה ונוזל 1/4 כוס מעגבניות בקערה קטנה כדי להפוך את הרוטב; להפריש. מערבבים יחד עגבניות עם שאריות נוזל וסלט כרוב לערבב בקערה בינונית לעשות סלט כרוב; להפריש.
מפזרים דגים עם כמון ומלח.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים דגים במחבת; מבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג (145F).
להפריד דגים ל -12 חתיכות.
מקום 1 חתיכה על כל טורטייה, למעלה עם 1/4 כוס סלט כרוב ו 1 כף רוטב. מקפלים טורטיות במחצית; לשרת מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.