טאקו דגים Anaheim נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מרק עוף, פלפל צ'ילי אנהיים, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. . מתכונים דומים: ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, שרימפס Anaheim Scampi, ו שרימפס Anaheim Scampi.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני, מטגנים את צ ' ילה, כרישה ושום עד רך משחימים קלות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור תרד טרי (בערך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים את מרק העוף והעגבניות למחבת, ומתבלים עם כמון. מביאים לרתיחה. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים את הליבוט לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
4
מפזרים מיץ ליים. לבשל 15 עד 20 דקות עד הליבוט הוא בקלות flaked עם מזלג. לעטוף טורטיות תירס מחומם לשרת.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.