טאקו דגים בגריל
זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל, טאקו דגים בגריל, ו טאקו דגים בגריל.
הוראות
מתלה גריל ספריי עם ספריי בישול.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
מברשת דגים עם שמן; מפזרים כמון, מלח ופלפל. כיסוי ודג גריל על חום בינוני 5 עד 7 דקות, הופך פעם אחת, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
טורטיות חום כפי שהורה על חבילה.
מורחים שמנת חמוצה על טורטיות.
מוסיפים דגים, פופרס וסלסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.