טאקו דגים בגריל
טאקו דגים בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 639 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ ליים, עד 8 צנוניות, חומץ סיידרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל, טאקו דגים בגריל, ו טאקו דגים בגריל.
הוראות
דק מאוד לחתוך בצל לרוחב לטבעות עם פורס. תניח את פורס בצד.
חומץ חום, סוכר, ו 1/2 מלח כפית בסיר קטן כבד שאינו מגיב עד שהסוכר מומס.
הסר מהחום ומערבבים בצל, ואז לתת לעמוד עד מוכן לשימוש (כ 25 דקות).
בינתיים, מערבבים 1/4 כוס מיץ ליים יחד עם כוסברה, שמן, ו 1/2 כפית מלח.
מוסיפים דגים וזורקים למעיל, ואז משרים בטמפרטורת החדר 15 דקות.
להקציף יחד מיונז, קרם, 1/2 כפית מלח, הנותרים 3 כפות מיץ ליים כדי להפוך את הרוטב.
מחממים גריל גז עם מבערים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני גבוה.
חוט כל פיסת דגים על שיפוד (להשליך מרינדה). גלישת חלק חשוף של כל שיפוד בנייר כסף כבד כדי להגן עליו מפני חריכה.
לעטוף טורטיות ב 2 חבילות לסכל חם על הגריל, מפנה פעם אחת, על 3 דקות בסך הכל.
מתלה גריל שמן, אז דג גריל, מכוסה, פונה פעם אחת, עד אטום ופשוט מבושל דרך( עבור mahimahi), על 6 דקות בסך הכל; או עד ורוד רק במרכז (עבור טונה), על 4 דקות.
דק מאוד לחתוך צנוניות עם פורס. חצי, בור, וקילוף אבוקדו, ואז לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מגישים דגים עם טורטיות, רוטב קרם, בצל, תוספות שנותרו.
אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, לבשל דגים במחבת גריל גדול משומן קלות (2 צורב) מרופד. טורטיות חמות בחבילות לסכל במחבת גריל 2 עד 3 דקות או בתנור 149° 10 דקות.