קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות86
מגזין

טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש ורוחה סלסה

טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש ורוחה סלסה
טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש ורוחה סלסה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 491 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו פלפל, בצלים כבושים, פילה דג, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית נסו טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש חריף, טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש חריף, ו חצאית בגריל טאקו סטייק עם רוחה סלסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן בצלים כבושים עד 1 יום קדימה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת. הכן סלסה רוחה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
Dientes De AjoDientes De Ajo
2
מברשת קל פילה הליבוט משני הצדדים עם שמן. מתבלים באופן שווה עם מלח ופלפל לפי הטעם. גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום גבוה 8 עד 10 דקות או עד דגים הוא בקושי אטום במרכז, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
3
מעבירים לקערה בינונית, ונשברים לחתיכות במזלג.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
טורטיות חום על הגריל 20 עד 30 שניות לכל צד. מסדרים דגים במרכז כל טורטייה, העליון עם בצל וסלסה. עוטפים באופן רופף, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו