המתכון טאקו דגים בגריל עם רוטב סיד צ'יפוטלה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 6 שעות ו 44 דקות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 2617 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מכלמתכונים דורשים כרוב, חומץ מזוקק, שמן זית כתית מעולה ופילה אמנון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. עם כפית ציון 99%, המנה הזו מדהימה. טאקו דגים בגריל עם רוטב צ'יפוטלה-ליים, טאקו דגים צ'יפוטלה-ליים, ו טאקו דגים של צ'יפוטלה ליים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
להכנת המרינדה מקציפים בקערה את שמן הזית, החומץ, מיץ הליים, גרידת הליים, הדבש, השום, הכמון, אבקת הצ ' ילי, תיבול פירות הים, הפלפל השחור והרוטב החם עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
סטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
2
מניחים את האמנון בכלי רדוד, ויוצקים את המרינדה על הדג. מכסים ומקררים 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אמנון
ממתק תמנון בריט
3
להכנת הרוטב, שלבו בקערה את השמנת החמוצה ורוטב האדובו. מערבבים פנימה את מיץ הליים, גרידת הליים, הכמון, אבקת הצ ' ילי, תיבול פירות הים.
מוסיפים מלח ופלפל בכמויות הרצויות. מכסים ומכניסים למקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ומגרד שמן קל. הגדר סורג 4 אינץ ' מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוציאים דגים מהמרינדה, מסננים את כל העודפים וזורקים את המרינדה. צולים נתחי דג עד שמתקלפים בקלות במזלג, הופכים פעם אחת, כ -9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הרכיבו טאקו על ידי הנחת נתחי דגים במרכז הטורטיות עם כמויות רצויות של עגבניות, כוסברה וכרוב; מזלפים רוטב. להגשה מגלגלים טורטיות סביב מילויים ומקשטים עם טריזי ליים.
פיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הספסל סונומה קוסט פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.