קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 44 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

טאקו דגים בגריל עם רוטב ליים צ'יפוטלה

טאקו דגים בגריל עם רוטב ליים צ'יפוטלה
המתכון טאקו דגים בגריל עם רוטב סיד צ'יפוטלה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 6 שעות ו 44 דקות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 2617 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מכלמתכונים דורשים כרוב, חומץ מזוקק, שמן זית כתית מעולה ופילה אמנון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. עם כפית ציון 99%, המנה הזו מדהימה. טאקו דגים בגריל עם רוטב צ'יפוטלה-ליים, טאקו דגים צ'יפוטלה-ליים, ו טאקו דגים של צ'יפוטלה ליים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
להכנת המרינדה מקציפים בקערה את שמן הזית, החומץ, מיץ הליים, גרידת הליים, הדבש, השום, הכמון, אבקת הצ ' ילי, תיבול פירות הים, הפלפל השחור והרוטב החם עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מניחים את האמנון בכלי רדוד, ויוצקים את המרינדה על הדג. מכסים ומקררים 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אמנוןאמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
להכנת הרוטב, שלבו בקערה את השמנת החמוצה ורוטב האדובו. מערבבים פנימה את מיץ הליים, גרידת הליים, הכמון, אבקת הצ ' ילי, תיבול פירות הים.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
מוסיפים מלח ופלפל בכמויות הרצויות. מכסים ומכניסים למקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ומגרד שמן קל. הגדר סורג 4 אינץ ' מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוציאים דגים מהמרינדה, מסננים את כל העודפים וזורקים את המרינדה. צולים נתחי דג עד שמתקלפים בקלות במזלג, הופכים פעם אחת, כ -9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הרכיבו טאקו על ידי הנחת נתחי דגים במרכז הטורטיות עם כמויות רצויות של עגבניות, כוסברה וכרוב; מזלפים רוטב. להגשה מגלגלים טורטיות סביב מילויים ומקשטים עם טריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

מרכיבים

1ראש קטןכרוב, קורד וגרוסכרוב, קורד וגרוס0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב אדובו מפלפלים צ'יפוטלהרוטב אדובו מפלפלים צ'יפוטלה1חבורהכוסברה, קצוץכוסברה, קצוץ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשריוקוןיוקון2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים6קצת קישואים קצוציםמרינדהמרינדה2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2לימונים, חתוכים בפלחי עץ.לימונים, חתוכים בפלחי עץ.1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל חריף, או לפי הטעםרוטב פלפל חריף, או לפי הטעם6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תיבול פירות ים, כגון ישןתיבול פירות ים, כגון ישן1אוראו ממולאים כפוליםתיבול פירות ים, כגון ישןתיבול פירות ים, כגון ישן6קצת קישואים קצוציםהלבשההלבשה227פלפל האבנרושמנת חמוצה בהירהשמנת חמוצה בהירה454פלפל האבנרופילה אמנון, לחתוך לחתיכותפילה אמנון, לחתוך לחתיכות3עגבניות בשלות, זרע וקוביותעגבניות בשלות, זרע וקוביות283פלפל האבנרוטורטיות חבילהטורטיות חבילה2קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הספסל סונומה קוסט פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
ספסל סונומה חוף פינו נואר
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.