קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו דגים חריפים עם רוטב ליים טרי

טאקו דגים חריפים עם רוטב ליים טרי
טאקו דגים מתובל עם רוטב ליים טרי דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו אם יש לכם סלט כרוב, תערובת לתיבול טאקו, חלפיניו צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן . וזה לא כל כך מצוין. טאקו דגים חריפים עם רוטב ליים טרי, טאקו דגים מצופה תירס עם חלפיניו-רוטב ליים ובלאק חריף, ו טאקו דגים מצופה תירס עם חלפיניו-רוטב ליים ושעועית שחורה מתובלת דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
פילה אמנון העונה עם תיבול טאקו.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
2
שמן חום במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים דגים בשמן חם עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מן החום לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
4
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לחמם קונכיות טאקו בתנור שחומם מראש עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מערבבים יוגורט, מיץ ליים, סוכר, גרידת ליים, ומלח יחד בקערה גדולה. מערבבים בסלט כרוב, כוסברה, ו jalapeno; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניותקציצות עוף צמחוניות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
כפית על 1/4 כוס דגים 1/4 תערובת קולסלאו כוס לתוך כל קונכיית טאקו. למעלה כל אחד עם 1 כף עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.