טאקו דגים חריפים עם רוטב ליים טרי
טאקו דגים מתובל עם רוטב ליים טרי דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו אם יש לכם סלט כרוב, תערובת לתיבול טאקו, חלפיניו צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן . וזה לא כל כך מצוין. טאקו דגים חריפים עם רוטב ליים טרי, טאקו דגים מצופה תירס עם חלפיניו-רוטב ליים ובלאק חריף, ו טאקו דגים מצופה תירס עם חלפיניו-רוטב ליים ושעועית שחורה מתובלת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
פילה אמנון העונה עם תיבול טאקו.
שמן חום במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים דגים בשמן חם עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 3 עד 4 דקות לכל צד.
הסר מן החום לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
לחמם קונכיות טאקו בתנור שחומם מראש עד פריך, על 5 דקות.
מערבבים יוגורט, מיץ ליים, סוכר, גרידת ליים, ומלח יחד בקערה גדולה. מערבבים בסלט כרוב, כוסברה, ו jalapeno; בואו לעמוד 5 דקות.
כפית על 1/4 כוס דגים 1/4 תערובת קולסלאו כוס לתוך כל קונכיית טאקו. למעלה כל אחד עם 1 כף עגבניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.