קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו דגים חריפים עם רוטב ליים טרי

טאקו דגים חריפים עם רוטב ליים טרי
טאקו דגים מתובל עם רוטב ליים טרי דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו אם יש לכם סלט כרוב, תערובת לתיבול טאקו, חלפיניו צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן . וזה לא כל כך מצוין. טאקו דגים חריפים עם רוטב ליים טרי, טאקו דגים מצופה תירס עם חלפיניו-רוטב ליים ובלאק חריף, ו טאקו דגים מצופה תירס עם חלפיניו-רוטב ליים ושעועית שחורה מתובלת דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
פילה אמנון העונה עם תיבול טאקו.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
2
שמן חום במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים דגים בשמן חם עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
הסר מן החום לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
4
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
לחמם קונכיות טאקו בתנור שחומם מראש עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
מערבבים יוגורט, מיץ ליים, סוכר, גרידת ליים, ומלח יחד בקערה גדולה. מערבבים בסלט כרוב, כוסברה, ו jalapeno; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אטריות לבישול מהיר ורוטב שמנת ועיריתתערובת אטריות לבישול מהיר ורוטב שמנת ועירית
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
כפית על 1/4 כוס דגים 1/4 תערובת קולסלאו כוס לתוך כל קונכיית טאקו. למעלה כל אחד עם 1 כף עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.