קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות3
ציון בריאות30
מגזין

טאקו דגים עם אליולי צ'ילי ליים

טאקו דגים עם אליולי צ'ילי ליים
טאקו דגים עם אליולי צ'ילי ליים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 3 מנות. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך כמון טחון, clovesgarlic בינוני, הלחיים cod 11 אונקיות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. נסו טאקו דגים עם אליולי צ'ילי ליים, טאקו דגים צ'ילי ליים: ארוחת ערב מקסיקנית מוכנה תוך 15 דקות, ו טאקו ליים וצ'ילי דגים וdonna Hay' s 'טרי ואור' ספר בישול {& בגידה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
נגב את chilies Guajillo עם מגבת נייר לחה. לצלות את הפלפלים עד ריחני בתנור טוסטר. היזהר לא לשרוף אותם או שהם יהיו מרירים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל גואחילופלפל גואחילו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר את הגבעול ואת הזרע ולשים אותם בקערה לכסות עם מים רותחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מסננים את הצ ' ילי, ולשים אותם בקערת העבודה הקטנה של מעבד מזון יחד עם חלמוני ביצה, גרידת ליים, מיץ ליים, שום, מלח וסוכר. בליץ עד חלקה, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
מוסיפים את שמן הזית ב 5 תוספות, עיבוד עד חלקה בכל פעם. אם מעבד המזון שלך יש צינור הזנה, זה יעבוד הכי טוב. כאשר התערובת חלקה וללא כל גושים, allioli שלך נעשה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מערבבים את המלח, כמון טחון, פלפל שחור, אורגנו מקסיקני בקערה קטנה ומפזרים באופן שווה על שני הצדדים של הדגים. לגרוס את הכרוב עם מנדולינה או סכין חדה, ולכסות עם מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מקסיקניאורגנו מקסיקני
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כמון טחוןכמון טחון
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
הוסף 1 1/2" של שמן לתוך סיר תחתית כבד חום 360 מעלות F. להכין מתלה חוט מרופד עם כמה שכבות של מגבות נייר.אבק את הדגים באופן שווה עם 2 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
שים את כוס 1/2 הנותרים בקערה. כאשר השמן הוא עד הטמפרטורה, להוסיף את הבירה לקמח, במהירות לטאטא יחד. זה בסדר אם יש כמה גושים אבל הקפד לא overmix. הבלילה דגים ומטגנים אותו בקבוצות עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
מסננים את הדגים על מתלה נייר מגבת מצופה. לאחר כל הדגים מטוגנים, להגדיל את חום השמן ל 375 מעלות F. מטגנים את הדגים שוב עד הקרום הוא חום זהוב. הצ ' יפס השני מבטיח שהדגים יישארו פריכים. כדי לבנות טאקו הדגים שלך, לחמם את הטורטיות ולנקז ולייבש את הכרוב. שים את טורטייה, ולהוסיף כמה כרוב מגורר, העליון עם כמה דגים מטוגנים ואליולי צ ' ילי ליים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מגישים עם פלחי לימון עבור סחיטה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.