קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות3
ציון בריאות30
מגזין

טאקו דגים עם אליולי צ'ילי ליים

טאקו דגים עם אליולי צ'ילי ליים
טאקו דגים עם אליולי צ'ילי ליים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 3 מנות. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך כמון טחון, clovesgarlic בינוני, הלחיים cod 11 אונקיות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. נסו טאקו דגים עם אליולי צ'ילי ליים, טאקו דגים צ'ילי ליים: ארוחת ערב מקסיקנית מוכנה תוך 15 דקות, ו טאקו ליים וצ'ילי דגים וdonna Hay' s 'טרי ואור' ספר בישול {& בגידה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
נגב את chilies Guajillo עם מגבת נייר לחה. לצלות את הפלפלים עד ריחני בתנור טוסטר. היזהר לא לשרוף אותם או שהם יהיו מרירים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל גואחילופלפל גואחילו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר את הגבעול ואת הזרע ולשים אותם בקערה לכסות עם מים רותחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסננים את הצ ' ילי, ולשים אותם בקערת העבודה הקטנה של מעבד מזון יחד עם חלמוני ביצה, גרידת ליים, מיץ ליים, שום, מלח וסוכר. בליץ עד חלקה, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את שמן הזית ב 5 תוספות, עיבוד עד חלקה בכל פעם. אם מעבד המזון שלך יש צינור הזנה, זה יעבוד הכי טוב. כאשר התערובת חלקה וללא כל גושים, allioli שלך נעשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מערבבים את המלח, כמון טחון, פלפל שחור, אורגנו מקסיקני בקערה קטנה ומפזרים באופן שווה על שני הצדדים של הדגים. לגרוס את הכרוב עם מנדולינה או סכין חדה, ולכסות עם מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מקסיקניאורגנו מקסיקני
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כמון טחוןכמון טחון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הוסף 1 1/2" של שמן לתוך סיר תחתית כבד חום 360 מעלות F. להכין מתלה חוט מרופד עם כמה שכבות של מגבות נייר.אבק את הדגים באופן שווה עם 2 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
שים את כוס 1/2 הנותרים בקערה. כאשר השמן הוא עד הטמפרטורה, להוסיף את הבירה לקמח, במהירות לטאטא יחד. זה בסדר אם יש כמה גושים אבל הקפד לא overmix. הבלילה דגים ומטגנים אותו בקבוצות עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מסננים את הדגים על מתלה נייר מגבת מצופה. לאחר כל הדגים מטוגנים, להגדיל את חום השמן ל 375 מעלות F. מטגנים את הדגים שוב עד הקרום הוא חום זהוב. הצ ' יפס השני מבטיח שהדגים יישארו פריכים. כדי לבנות טאקו הדגים שלך, לחמם את הטורטיות ולנקז ולייבש את הכרוב. שים את טורטייה, ולהוסיף כמה כרוב מגורר, העליון עם כמה דגים מטוגנים ואליולי צ ' ילי ליים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מגישים עם פלחי לימון עבור סחיטה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.