קושימומחה
מוכן ב1 ש, 1 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

טאקו דגים עם סלט כרוב מעושן

טאקו דגים עם סלט כרוב מעושן
טאקו דגים עם סלט כרוב מעושן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 377 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם טורטיות, עלי כוסברה, חלבוני ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 1 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טאקו דגים עם סלט כרוב מעושן, טאקו טופו אפוי מתוק ומעושן עם סלט הדר קוקוס, ו טאקו דגים חריפים עם סלט כרוב.

הוראות

1
בקערה גדולה שאינה מגיבה, מוסיפים את היוגורט, רוטב adobo, גרידת ליים, מיץ, כוסברה ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לזרוק את הכרוב והבצל ולזרוק היטב לשלב. טעם שוב לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
כדי לחבר את הטאקו, להניח כמה חתיכות של דגים במרכז כל טורטייה. ערימת סלט כרוב על גבי הדגים ולקפל את הקצוות של טורטיה פנימה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מכינים תבנית אפייה עם רדיד וריסוס עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בצלחת עוגה רדודה או צלחת, מערבבים את הקמח, אבקת שום, פפריקה ו 1 כפית תיבול פירות ים, ערבוב היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5
הוסף את החלבונים ביצה מוכה לצלחת עוגה אחרת או צלחת ולאחר מכן להוסיף את panko לצלחת עוגה אחרת או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
6
מפזרים את הדגים, קמח, חלבונים ביצה panko בקלילות עם מלח ופלפל ותבלינים פירות ים. התחל על ידי לקיחת 1 חתיכת דגים בכל פעם וחפירה ראשונה בקמח, ולאחר מכן לתוך חלבוני הביצה, ואז panko ולאחר מכן למקם אותו על תבנית אפייה מוכן. חזור עם חתיכות הדגים שנותרו. לרסס את צמרות מקלות הדגים עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מניחים את תבנית האפייה לתנור ומבשלים את הדג במשך 8 דקות, הופכים פעם אחת וממשיכים לבשל עוד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר את מקלות הדגים ולתת מגניב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.