טאקו דגים עם פפאיה-סלסה קוקוס
טאקו דגים עם סלסה פפאיה-קוקוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פפאיה, פילה סנאפר, טורטיות תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: טאקו דגים עם סלסה אבטיח, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה כתומה.
הוראות
כדי להכין סלסה, לשלב את המרכיבים הראשונים 8; בואו לעמוד 30 דקות.
כדי להכין דגים, מניחים דגים בצלחת רדודה; טפטוף עם מיץ 2 כפות. מכסים ומשרים במקרר 30 דקות, הופכים דגים מדי פעם.
הסר דגים מן המרינדה, השלכת המרינדה; לטפוח דגים יבשים עם מגבות נייר.
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. לדלות דגים panko, בעדינות לחיצה לדבוק.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידת העדינות הרצויה.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. מחלקים דגים באופן שווה בין טורטיות. למעלה כל אחד עם 1/4 כוס כרוב, 1/3 כוס סלסה, 1 כפית שמנת חמוצה, ו 1 טריז סיד.
בירה הערה: לאגר הוא היין הלבן של בירה-מושלם עם מאכלים חריפים או מנות דגים. פופ לפתוח בירה פס אדום קריבי ($50 לשישייה), עם ניחוחות עדינים של מאלט מתוק, תבואה, וחציר טרי. זה עדין, עדיין מרענן נגד חום jalapeo. המרקם הקל והרך הוא גם ניגוד נחמד למחנק הדגים. -- ג ' פרי לינדנמות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.