קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות10
מטבחיםמקסיקני
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו דגים פורט וורת

טאקו דגים פורט וורת
פורט וורת טאקו דגים הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 484 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לכם טורטיות קמח, שמן בוטנים, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. מתכונים דומים: טאקו דגים פורט וורת, טאקו דגים פורט וורת, ו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים.

הוראות

1
מניחים פילה אמנון על צלחת ומפזרים מלח ורוטב חם; מכסים ומקררים בעת ביצוע רוטב שמנת כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
רוטב שמנתרוטב שמנת
רוטב חריףרוטב חריף
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מלחמלח
2
מערבבים גבינת שמנת, 2 כפות כוסברה, מיונז ויוגורט בקערה קטנה או כוס מדידה גדולה; מערבבים היטב. מערבבים מיץ ליים לתוך רוטב שמנת. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
רוטב שמנתרוטב שמנת
מיץ לייםמיץ ליים
מיונזמיונז
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
יוגורטיוגורט
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
קערהקערה
3
לטאטא קמח, מלח, אבקת שום, קאיין, ופלפל בקערה עד משולב היטב; לטאטא בבירה כדי להפוך את הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בירהבירה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
שמן חום במחבת גדולה ועמוקה ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר דגים מהמקרר; לטבול בבלילה בירה פילה מטגנים 3 בכל פעם בשמן החם, מפנה כאשר זהב (כ 2 דקות בכל צד, בהתאם לעובי).
מרכיבים שתצטרך
בירהבירה
דגיםדגים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן בישולשמן בישול
6
להעביר מגבות נייר לניקוז; להגדיר דגים על צלחת מכוסה כדי להתחמם. חזור עם הפילה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
לעטוף טורטיות במגבת מטבח נקייה וחום במיקרוגל עד חם, על 20 שניות. להרכיב טאקו על ידי הצבת פילה דגים על טורטייה חמה. למעלה עם כרוב מגורר, מנה של רוטב שמנת כוסברה, כפית סלסה, וקמצוץ כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
פילה דגיםפילה דגים
עוטףעוטף
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
כרובכרוב
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מיקרוגלמיקרוגל
8
מגישים כל טאקו עם רבע סיד עבור סחיטה.
מרכיבים שתצטרך
לייםליים

מרכיבים

0ראשים בינונייםכרוב, קרוע דקכרוב, קרוע דק8שרימפס וורידיםפלפל קאיין לפי הטעםפלפל קאיין לפי הטעם113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבירה שחורהבירה שחורה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח88-inchs(8 אינץ') טורטיות קמח(8 אינץ') טורטיות קמח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1אוראו ממולאים כפוליםזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא11 כף אורגנו מיובשאבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות2smallsליים, לרבעיםליים, לרבעים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן בוטנים לטיגוןשמן בוטנים לטיגון2חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף150חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'יוגורט יווני רגיליוגורט יווני רגיל227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סלסה מוכנהסלסה מוכנה1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה אמנוןפילה אמנון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.