טאקו דגים פורט וורת
פורט וורת טאקו דגים הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 484 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לכם טורטיות קמח, שמן בוטנים, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. מתכונים דומים: טאקו דגים פורט וורת, טאקו דגים פורט וורת, ו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים.
הוראות
מניחים פילה אמנון על צלחת ומפזרים מלח ורוטב חם; מכסים ומקררים בעת ביצוע רוטב שמנת כוסברה.
מערבבים גבינת שמנת, 2 כפות כוסברה, מיונז ויוגורט בקערה קטנה או כוס מדידה גדולה; מערבבים היטב. מערבבים מיץ ליים לתוך רוטב שמנת. מכסים ומקררים.
לטאטא קמח, מלח, אבקת שום, קאיין, ופלפל בקערה עד משולב היטב; לטאטא בבירה כדי להפוך את הבלילה חלקה.
שמן חום במחבת גדולה ועמוקה ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
הסר דגים מהמקרר; לטבול בבלילה בירה פילה מטגנים 3 בכל פעם בשמן החם, מפנה כאשר זהב (כ 2 דקות בכל צד, בהתאם לעובי).
להעביר מגבות נייר לניקוז; להגדיר דגים על צלחת מכוסה כדי להתחמם. חזור עם הפילה שנותר.
לעטוף טורטיות במגבת מטבח נקייה וחום במיקרוגל עד חם, על 20 שניות. להרכיב טאקו על ידי הצבת פילה דגים על טורטייה חמה. למעלה עם כרוב מגורר, מנה של רוטב שמנת כוסברה, כפית סלסה, וקמצוץ כוסברה קצוצה.
מגישים כל טאקו עם רבע סיד עבור סחיטה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.