קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות14
ציון בריאות20
מטבחיםמקסיקני
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו דגים פריך Panko

טאקו דגים פריך Panko
המתכון פריך טאקו דגים Panko יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 252 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך טורטיות תירס, שמנת, שמן זרעי ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו דג פנקו פריך עם רוטב שומשום כתום, דג פנקו פריך עם רוטב שומשום כתום, ו טאקו דגים פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את פילה דגים לחתיכות כי הם בערך 2 אינץ 'ארוך ו 1 אינץ' רחב.הפוך ציפוי Panko הפריך של טורי. בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד את הבירה או סודה, קמח, קורנפלור, מלח, אבקת שום ופלפל קאיין. שים לב כי הבירה תהיה קשה למדוד בשל קצף; youlll צריך לפחות 1 1/2 כוסות בירה כדי להפוך את הבלילה. הבלילה צריכה להיות עבה כמו בלילת פנקייק, אבל אם היא נראית clumpy או עבה מדי להוסיף יותר בירה, סודה או מים עד התערובת היא רזה מספיק לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
פילה דגיםפילה דגים
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
מים מוגזיםמים מוגזים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
יוצקים את פירורי לחם panko לקערה אחרת. יש צלחת ריקה בהישג יד עבור הדגים בפירורי לחם.לטבול כל פיסת דגים לתוך הבלילה. כאשר אתה מושך את הדג מתוך הבלילה, לתת הבלילה העודפת לרוץ בחזרה לתוך הקערה. לאחר טבילה בבלילה, מגלגלים בעדינות כל חתיכה בפירורי פאנקו למעיל. השארת הבלילה יותר מדי על הדגים תוביל לגושים, כדי לוודא שהדגים שלך מצופה רק קלות עם הבלילה לפני breading. השתמש ביד אחת לטבילה רטובה והשני יבש, אחרת אתה תהיה בסופו של דבר עם הרבה גושים במרכיבים ציפוי יבש.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים את הדגים בפירורי לחם על הצלחת הריקה.כאשר הדג שלך הוא בפירורי לחם, חום 1/2 אינץ ' של שמן בישול במחבת מעל בינוני גבוה. מטגנים את חתיכות הדגים בפירורי לחם בקבוצות של
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אם השמן הוא בטמפרטורה הנכונה, זה צריך בועה ו splatters evenlyno לרחוש או popping. להפוך את הדגים כאשר הם הופכים חום זהוב כהה. זה ייקח 2-3 דקות לכל צד לדגים להפוך לזהב ופריך. בעוד צ ' יפס דגים, לטאטא יחד מרכיבים הרוטב שלך. שמור את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מניחים חתיכות דגים מטוגנים על מתלה תיל לנקז, אם יש לך אחד. זה ישמור על הדגים פריך ככל האפשר. השתמש מגבות נייר כדי לתפוס את טיפות השמן מתחת למדף. אם אין לך מתלה תיל, אתה יכול לנקז את חתיכות דגים על שכבה כפולה של מגבות נייר.כאשר כל חתיכות הדגים מטוגנות, להרכיב טאקו שלך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
מחממים את טורטיות התירס במחבת עד שהם הופכים חמים, ריחניים וגמישים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים 2 חתיכות של דגים מטוגנים בכל טאקו. למעלה עם קצת חסה קרועה, כמה עגבניות חתוכות לקוביות, 2 פרוסות אבוקדו, ו 1 כף של רוטב שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מגישים חמים עם טריזי ליים טריים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

מרכיבים

2אבוקדו בשל, פרוס דקאבוקדו בשל, פרוס דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבירה (או מים סלצר תחליף)בירה (או מים סלצר תחליף)5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב מגוררכרוב מגורר0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה דג לבן נטול עצמות-בחרו דג לבן מוצק כמו בקלה או הליבוטפילה דג לבן נטול עצמות-בחרו דג לבן מוצק כמו בקלה או הליבוט15טורטיות תירס להגשהטורטיות תירס להגשה11 כף אורגנו מיובשאפונה קפואהאפונה קפואה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח1חתיכות טופי הית' ברזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה14שרימפס וורידיםשמן זרעי ענבים או שמן עם נקודת עשן גבוהה לטיגוןשמן זרעי ענבים או שמן עם נקודת עשן גבוהה לטיגון1-2 כפות שמן זית כתית מעולהאתה מוסיף תוספות טאקו אחרות אם אתה מעדיף-פרסקה סלסה, כוסברה קצוצה טרייה, חלפיניו או רוטב חריף לבעיטהאתה מוסיף תוספות טאקו אחרות אם אתה מעדיף-פרסקה סלסה, כוסברה קצוצה טרייה, חלפיניו או רוטב חריף לבעיטה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ ליים טרי (או יותר לפי הטעם)מיץ ליים טרי (או יותר לפי הטעם)14שרימפס וורידיםטריזי ליים טריים לקישוטטריזי ליים טריים לקישוט1אוראו ממולאים כפולים2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם pankoפירורי לחם panko1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות14שרימפס וורידיםמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת חמוצה (או 1/2 כוס שמנת חמוצה, 1/2 כוס מיונז)שמנת חמוצה (או 1/2 כוס שמנת חמוצה, 1/2 כוס מיונז)2עגבניות, זרע וקוביותעגבניות, זרע וקוביות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.