קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות14
ציון בריאות20
מטבחיםמקסיקני
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו דגים פריך Panko

טאקו דגים פריך Panko
המתכון פריך טאקו דגים Panko יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 252 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך טורטיות תירס, שמנת, שמן זרעי ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו דג פנקו פריך עם רוטב שומשום כתום, דג פנקו פריך עם רוטב שומשום כתום, ו טאקו דגים פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את פילה דגים לחתיכות כי הם בערך 2 אינץ 'ארוך ו 1 אינץ' רחב.הפוך ציפוי Panko הפריך של טורי. בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד את הבירה או סודה, קמח, קורנפלור, מלח, אבקת שום ופלפל קאיין. שים לב כי הבירה תהיה קשה למדוד בשל קצף; youlll צריך לפחות 1 1/2 כוסות בירה כדי להפוך את הבלילה. הבלילה צריכה להיות עבה כמו בלילת פנקייק, אבל אם היא נראית clumpy או עבה מדי להוסיף יותר בירה, סודה או מים עד התערובת היא רזה מספיק לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פילה דגיםפילה דגים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
מים מוגזיםמים מוגזים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
יוצקים את פירורי לחם panko לקערה אחרת. יש צלחת ריקה בהישג יד עבור הדגים בפירורי לחם.לטבול כל פיסת דגים לתוך הבלילה. כאשר אתה מושך את הדג מתוך הבלילה, לתת הבלילה העודפת לרוץ בחזרה לתוך הקערה. לאחר טבילה בבלילה, מגלגלים בעדינות כל חתיכה בפירורי פאנקו למעיל. השארת הבלילה יותר מדי על הדגים תוביל לגושים, כדי לוודא שהדגים שלך מצופה רק קלות עם הבלילה לפני breading. השתמש ביד אחת לטבילה רטובה והשני יבש, אחרת אתה תהיה בסופו של דבר עם הרבה גושים במרכיבים ציפוי יבש.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את הדגים בפירורי לחם על הצלחת הריקה.כאשר הדג שלך הוא בפירורי לחם, חום 1/2 אינץ ' של שמן בישול במחבת מעל בינוני גבוה. מטגנים את חתיכות הדגים בפירורי לחם בקבוצות של
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
אם השמן הוא בטמפרטורה הנכונה, זה צריך בועה ו splatters evenlyno לרחוש או popping. להפוך את הדגים כאשר הם הופכים חום זהוב כהה. זה ייקח 2-3 דקות לכל צד לדגים להפוך לזהב ופריך. בעוד צ ' יפס דגים, לטאטא יחד מרכיבים הרוטב שלך. שמור את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מניחים חתיכות דגים מטוגנים על מתלה תיל לנקז, אם יש לך אחד. זה ישמור על הדגים פריך ככל האפשר. השתמש מגבות נייר כדי לתפוס את טיפות השמן מתחת למדף. אם אין לך מתלה תיל, אתה יכול לנקז את חתיכות דגים על שכבה כפולה של מגבות נייר.כאשר כל חתיכות הדגים מטוגנות, להרכיב טאקו שלך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
מחממים את טורטיות התירס במחבת עד שהם הופכים חמים, ריחניים וגמישים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מניחים 2 חתיכות של דגים מטוגנים בכל טאקו. למעלה עם קצת חסה קרועה, כמה עגבניות חתוכות לקוביות, 2 פרוסות אבוקדו, ו 1 כף של רוטב שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מגישים חמים עם טריזי ליים טריים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

מרכיבים

2אבוקדו בשל, פרוס דקאבוקדו בשל, פרוס דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבירה (או מים סלצר תחליף)בירה (או מים סלצר תחליף)5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב מגוררכרוב מגורר0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2קרום: פירורי קרקר גרהםכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה680פלפל האבנרופילה דג לבן נטול עצמות-בחרו דג לבן מוצק כמו בקלה או הליבוטפילה דג לבן נטול עצמות-בחרו דג לבן מוצק כמו בקלה או הליבוט15טורטיות תירס להגשהטורטיות תירס להגשה1גבינת פרמזן מגוררתאפונה קפואהאפונה קפואה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי14קצת קישואים קצוציםשמן זרעי ענבים או שמן עם נקודת עשן גבוהה לטיגוןשמן זרעי ענבים או שמן עם נקודת עשן גבוהה לטיגון1-2 כפות שמן זית כתית מעולהאתה מוסיף תוספות טאקו אחרות אם אתה מעדיף-פרסקה סלסה, כוסברה קצוצה טרייה, חלפיניו או רוטב חריף לבעיטהאתה מוסיף תוספות טאקו אחרות אם אתה מעדיף-פרסקה סלסה, כוסברה קצוצה טרייה, חלפיניו או רוטב חריף לבעיטה2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים טרי (או יותר לפי הטעם)מיץ ליים טרי (או יותר לפי הטעם)14קצת קישואים קצוציםטריזי ליים טריים לקישוטטריזי ליים טריים לקישוט1אוראו ממולאים כפולים2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם pankoפירורי לחם panko1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק14קצת קישואים קצוציםמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת חמוצה (או 1/2 כוס שמנת חמוצה, 1/2 כוס מיונז)שמנת חמוצה (או 1/2 כוס שמנת חמוצה, 1/2 כוס מיונז)2עגבניות, זרע וקוביותעגבניות, זרע וקוביות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.