קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות14
ציון בריאות20
מטבחיםמקסיקני
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו דגים פריך Panko

טאקו דגים פריך Panko
המתכון פריך טאקו דגים Panko יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 252 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך טורטיות תירס, שמנת, שמן זרעי ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו דג פנקו פריך עם רוטב שומשום כתום, דג פנקו פריך עם רוטב שומשום כתום, ו טאקו דגים פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את פילה דגים לחתיכות כי הם בערך 2 אינץ 'ארוך ו 1 אינץ' רחב.הפוך ציפוי Panko הפריך של טורי. בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד את הבירה או סודה, קמח, קורנפלור, מלח, אבקת שום ופלפל קאיין. שים לב כי הבירה תהיה קשה למדוד בשל קצף; youlll צריך לפחות 1 1/2 כוסות בירה כדי להפוך את הבלילה. הבלילה צריכה להיות עבה כמו בלילת פנקייק, אבל אם היא נראית clumpy או עבה מדי להוסיף יותר בירה, סודה או מים עד התערובת היא רזה מספיק לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פילה דגיםפילה דגים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מים מוגזיםמים מוגזים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
יוצקים את פירורי לחם panko לקערה אחרת. יש צלחת ריקה בהישג יד עבור הדגים בפירורי לחם.לטבול כל פיסת דגים לתוך הבלילה. כאשר אתה מושך את הדג מתוך הבלילה, לתת הבלילה העודפת לרוץ בחזרה לתוך הקערה. לאחר טבילה בבלילה, מגלגלים בעדינות כל חתיכה בפירורי פאנקו למעיל. השארת הבלילה יותר מדי על הדגים תוביל לגושים, כדי לוודא שהדגים שלך מצופה רק קלות עם הבלילה לפני breading. השתמש ביד אחת לטבילה רטובה והשני יבש, אחרת אתה תהיה בסופו של דבר עם הרבה גושים במרכיבים ציפוי יבש.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הדגים בפירורי לחם על הצלחת הריקה.כאשר הדג שלך הוא בפירורי לחם, חום 1/2 אינץ ' של שמן בישול במחבת מעל בינוני גבוה. מטגנים את חתיכות הדגים בפירורי לחם בקבוצות של
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אם השמן הוא בטמפרטורה הנכונה, זה צריך בועה ו splatters evenlyno לרחוש או popping. להפוך את הדגים כאשר הם הופכים חום זהוב כהה. זה ייקח 2-3 דקות לכל צד לדגים להפוך לזהב ופריך. בעוד צ ' יפס דגים, לטאטא יחד מרכיבים הרוטב שלך. שמור את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מניחים חתיכות דגים מטוגנים על מתלה תיל לנקז, אם יש לך אחד. זה ישמור על הדגים פריך ככל האפשר. השתמש מגבות נייר כדי לתפוס את טיפות השמן מתחת למדף. אם אין לך מתלה תיל, אתה יכול לנקז את חתיכות דגים על שכבה כפולה של מגבות נייר.כאשר כל חתיכות הדגים מטוגנות, להרכיב טאקו שלך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
מחממים את טורטיות התירס במחבת עד שהם הופכים חמים, ריחניים וגמישים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים 2 חתיכות של דגים מטוגנים בכל טאקו. למעלה עם קצת חסה קרועה, כמה עגבניות חתוכות לקוביות, 2 פרוסות אבוקדו, ו 1 כף של רוטב שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מגישים חמים עם טריזי ליים טריים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

מרכיבים

2אבוקדו בשל, פרוס דקאבוקדו בשל, פרוס דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבירה (או מים סלצר תחליף)בירה (או מים סלצר תחליף)5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב מגוררכרוב מגורר0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה קצוצהכוסברה קצוצה680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה דג לבן נטול עצמות-בחרו דג לבן מוצק כמו בקלה או הליבוטפילה דג לבן נטול עצמות-בחרו דג לבן מוצק כמו בקלה או הליבוט15טורטיות תירס להגשהטורטיות תירס להגשה12 כפיות אבקת שוםאפונה קפואהאפונה קפואה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח1חתיכות טופי הית' ברפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי14שרימפס וורידיםשמן זרעי ענבים או שמן עם נקודת עשן גבוהה לטיגוןשמן זרעי ענבים או שמן עם נקודת עשן גבוהה לטיגון1-2 כפות שמן זית כתית מעולהאתה מוסיף תוספות טאקו אחרות אם אתה מעדיף-פרסקה סלסה, כוסברה קצוצה טרייה, חלפיניו או רוטב חריף לבעיטהאתה מוסיף תוספות טאקו אחרות אם אתה מעדיף-פרסקה סלסה, כוסברה קצוצה טרייה, חלפיניו או רוטב חריף לבעיטה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ ליים טרי (או יותר לפי הטעם)מיץ ליים טרי (או יותר לפי הטעם)14שרימפס וורידיםטריזי ליים טריים לקישוטטריזי ליים טריים לקישוט1אוראו ממולאים כפולים2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם pankoפירורי לחם panko1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום14שרימפס וורידיםמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת חמוצה (או 1/2 כוס שמנת חמוצה, 1/2 כוס מיונז)שמנת חמוצה (או 1/2 כוס שמנת חמוצה, 1/2 כוס מיונז)2עגבניות, זרע וקוביותעגבניות, זרע וקוביות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.