קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות84
מטבחיםמקסיקני
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

טאקו דגים קלאסי בסגנון באחה

טאקו דגים קלאסי בסגנון באחה
טאקו דגים קלאסי בסגנון באחה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %84 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 10233 קלוריות, 285 גרם חלבון ו 626g של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותביאו צ'יפוטלה צ' ילה, יוגורט, צ'יפוטלה צ' ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טאקו דגים קלאסי בסגנון באחה, טאקו דגים בסגנון באחה, ו טאקו דגים בסגנון באחה.

הוראות

1
הפוך את הבלילה:.
2
מערבבים בירה, קמח, מלח, אבקת שום, חרדל יבש, אורגנו ופלפל בבלנדר ומערבבים עד חלקה, כ -20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
אבקת חרדלאבקת חרדל
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להעביר לקערה ולתת לעמוד, מכוסה במשך 1 שעה.הפוך את הרוטב:.מערבבים יחד מיונז, יוגורט, חרדל, צ ' יפוטלה ומלח בקערה קטנה. מכסים ומקררים.מטגנים את הדגים:.שים מתלה באמצע תנור מחממים תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מחממים שמן 2 אינץ ' בסיר 4 ליטר עמוק כבד עד שהוא רושם 177° על מדחום.שים קמח בצלחת עוגה או צלחת רדודה. לדלות 10 רצועות דגים בקמח, לנער את עודף, ואז מעיל בבלילה, לתת עודפי לטפטף, בזהירות טיפה בשמן חם.מטגנים, ערבוב, עד הזהב חיוור, 2 או 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבת נייר כדי לנקז.חזור עם הדגים הנותרים (החזרת שמן ל 350 F בין קבוצות).שים את מחבת השמן בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מחממים את הטורטיות וממלאים מחדש את הדגים:.לעטוף טורטיות בערימות של 6 בנייר כסף וחום בתנור עד חם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר טורטיות מנייר כסף מחדש לעטוף במגבת מטבח כדי להתחמם.בינתיים, לחמם שמן עד שהוא רושם 375 מעלות. Refry רצועות דגים בקבוצות של 10, ערבוב, עד חום זהוב, 1 או 2 דקות.עם כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז again.To
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
הגשה:ערם שני טורטיות תירס יחד, העליון עם דגים, כרוב, רוטב וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מגישים עם סיד וסלסה בצד.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)1אוראו ממולאים כפוליםרוטב אדובו (מתוך צ'יפוטלה יכול)רוטב אדובו (מתוך צ'יפוטלה יכול)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבירה, פלוסבירה, פלוס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ11 כף אורגנו מיובשצ'יפוטלה קצוץ צ' ילה, זרעצ'יפוטלה קצוץ צ' ילה, זרע1עבור כל אחד.1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה דג בקלהפילה דג בקלה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה דג בקלה, חתוך לרצועות רחבות 3 על ידי 1/2 אינץ'. (אמנון, פולק אלסקה, שפמנון או mahimahi ניתן להחליף)פילה דג בקלה, חתוך לרצועות רחבות 3 על ידי 1/2 אינץ'. (אמנון, פולק אלסקה, שפמנון או mahimahi ניתן להחליף)24טורטיות תירסטורטיות תירס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבירה (לא כהה)בירה (לא כהה)1אוראו ממולאים כפוליםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1אוראו ממולאים כפוליםחרדל יבשחרדל יבש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפוליםזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםאבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות1עבור כל אחד.סיד טריזסיד טריז1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מקסיקני מיובשאורגנו מקסיקני מיובש1עבור כל אחד.pico de gallo (Pico De Gallo)pico de gallo (Pico De Gallo)791 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט רגיליוגורט רגיל791 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט רגיליוגורט רגיל1עבור כל אחד.כרוב אדום מגורר דקכרוב אדום מגורר דק1עבור כל אחד.סלסה טרייהסלסה טרייה2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2בצל צהוב בינוני, קצוץשמן צמחי לטיגון עמוקשמן צמחי לטיגון עמוק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.