טאקו הודו לבישול איטי
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שעועית צ'ילי חריף ברוטב, עגבניות, תערובת תיבול טאקו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. מתכונים דומים: טאקו הודו לבישול איטי, טאקו הודו לבישול איטי, ו טאקו שומה טורקיה בישול איטי.
הוראות
ב 3-4 ליטר בישול איטי, לערבב שעועית צ ' ילי ובצל. למעלה עם תרנגול הודו.
מפזרים תיבול טאקו מעל טורקיה; סלסה כפית מעל.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 9 שעות.
הניחו את תרנגול ההודו על קרש החיתוך.
הסר בשר מעצמות; להיפטר מעצמות. באמצעות 2 מזלגות, למשוך את טורקיה לגזרים. מערבבים טורקיה לתוך תערובת שעועית בבישול.
קונכיות טאקו חום לפי ההוראות. תערובת הודו כפית לתוך קונכיות טאקו. למעלה עם חסה, עגבניות וגבינה.