מתכונים דומים: טאקו לחם מטוגן הודי, טאקו הודי עם לחם שמרים ומטגנים, ו טאקו נבאחו של אמא ולחם פריי הודי.
הוראות
1
מערבבים את 10 המרכיבים הראשונים במחבת רוטב גדולה או מחבת.מבשלים על אש נמוכה במשך כ 30 דקות או עד לחם מטוגן נעשה.בזמן שזה רותח, תכיני לחם מטוגן.לחם מטוגן:.לנפות מרכיבים יבשים.מערבבים קלות בחלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
להוסיף עוד קמח לפי הצורך כדי להפוך את הבצק אתה יכול להתמודד.ללוש ולעבוד את הבצק על לוח מקומח עם ידיים מקומטות עד חלקה.לצבוט את גושים בגודל אגרוף וצורה לצורת דיסק שטוחה.מטגנים בשומן (כ -37
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
עד הזהב ועשה משני הצדדים, על 5 דקות.
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
5
מניחים לחם מטוגן חם על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
6
מורחים שכבה של שעועית מטוגנת.למעלה עם רוטב בשר וגבינה מגורדת.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Pratsch גרונר אורגני Veltliner. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.