טאקו הודי (ולחם מטוגן)
מתכונים דומים: טאקו לחם מטוגן הודי, טאקו הודי עם לחם שמרים ומטגנים, ו טאקו נבאחו של אמא ולחם פריי הודי.
הוראות
מערבבים את 10 המרכיבים הראשונים במחבת רוטב גדולה או מחבת.מבשלים על אש נמוכה במשך כ 30 דקות או עד לחם מטוגן נעשה.בזמן שזה רותח, תכיני לחם מטוגן.לחם מטוגן:.לנפות מרכיבים יבשים.מערבבים קלות בחלב.
להוסיף עוד קמח לפי הצורך כדי להפוך את הבצק אתה יכול להתמודד.ללוש ולעבוד את הבצק על לוח מקומח עם ידיים מקומטות עד חלקה.לצבוט את גושים בגודל אגרוף וצורה לצורת דיסק שטוחה.מטגנים בשומן (כ -37
עד הזהב ועשה משני הצדדים, על 5 דקות.
מניחים לחם מטוגן חם על צלחת.
מורחים שכבה של שעועית מטוגנת.למעלה עם רוטב בשר וגבינה מגורדת.
מוסיפים חסה, עגבניות, סלסה וכו'. אם תרצה.