טאקו חזיר צ'יפוטלה
טאקו חזיר צ'יפוטלה יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. במנה עיקרית זו יש 288 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש מלח, פילה חזיר, צ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו, וטורטילות תירס. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. טאקו חזיר צ'יפוטלה, טאקו חזיר מטוגן בצ'יפוטלה, ו טאקו רחוב עם צ'יפוטלה חזיר מגורר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים בשר חזיר tenderloin בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
חותכים חזיר לרצועות דקות.
מערבבים חזיר, קליפת ליים, והבא 6 מרכיבים (באמצעות מלח).
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף שאלוט למחבת; לטגן במשך 4 דקות או עד למכרז.
מניחים שאלוט בקערה גדולה.
להוסיף חזיר; לטגן במשך 3 דקות או עד כבר לא ורוד.
מוסיפים בשר חזיר לצלצלים.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. כפית 1/3 תערובת חזיר על כל טורטייה, ומעל כל טורטייה עם 1 1/2 כפיות שמנת חמוצה וכוסברה. מתקפל לחצי.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.