קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

טאקו יווני

טאקו יווני
המתכון טאקו יווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 998 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו עוטפת טאקו ירוקה אולטימטיבית עם בשר טאקו עדשים-אגוז (טבעוני + ללא גלוטן), סלט הטאקו של ג'סיקה עם רוטב טאקו מוקרם, ו טאקו שלישי: מרק טאקו קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור כבש: במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הטלה, מפזרים מלח ופלפל ומבשלים עד שהבשר מקבל חום נחמד וזהוב, 10 עד 12 דקות. עם כפית מחוררת, להסיר את הטלה ושמורה. מנמיכים את החום בינוני לטגן את הבצל במיצי כבש עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים את אורגנו ושום ומבשלים עד ריחני. עונה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיף את רסק העגבניות ומבשלים עד שהוא caramelizes. Deglaze עם היין האדום לגרד את כל חתיכות כי יש דבק המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הטלה בחזרה, מערבבים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
7
עבור tzatziki: מגררים את המלפפון על החורים הגדולים של פומפיה תיבת ומניחים מסננת או בד גבינה בסדר רשת מצויד מעל קערה. מלח המלפפון ולתת לשבת 10 דקות. ואז לסחוט את כל לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
צזיקיצזיקי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים את המלפפון המתוח לקערה עם יוגורט, פטה, שום ונענע. התאם את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
עבור מלפפון עגבניות להתענג: לזרוק את שמן זית, חומץ, עגבניות, מלפפונים ובצל בקערה ולהתאים את התיבול במידת הצורך. לכסות ולתת לשבת לפחות 1 שעה להתחתן עם הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
עבור הכריך לבנות: Schmear את tzatziki על הפיטות, ואז למקם על הכבש העליון עם מלפפון עגבניות להתענג.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
צזיקיצזיקי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה

יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero

יווני בתפריט? נסה זיווג עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Skouras Saint George Agiorgitiko
Skouras Saint George Agiorgitiko
Raspberry בשלים ופרי שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים של וניל ואגוז מוסקט.קהל רצון זה הוא שידוך נהדר חזיר צלוי. נא להגיש עם צמרמורת קלה.