טאקו נקניק-ביצה רך
טאקו נקניק-ביצה רך יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 746 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותביאו מלח, קולבי, גבינת ג'ק, סלסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: טאקו דגים רכים, טאקו הודו רך, ו טאקו דגים רכים.
הוראות
להקציף יחד הראשון 4 מרכיבים.
להמס חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; להוסיף תערובת ביצה, ומבשלים, בלי לערבב, עד ביצים מתחילים להגדיר על התחתונה.
מפזרים קוביות גבינת שמנת באופן שווה על תערובת ביצה; לצייר מרית על פני תחתית המחבת כדי ליצור גושים גדולים.
מבשלים עד ביצים מעובות אבל עדיין לח. (אל תערבבי כל הזמן.)
הסר מהחום. מערבבים פלפל jalapeo קצוץ לפני ההגשה.
מפזרים טורטיות באופן שווה עם 1 1/2 כוסות גרוסים קולבי-גבינת ג ' ק. חצי העליון של כל טורטייה באופן שווה עם ביצים מקושקשות ונקניק.
מפזרים באופן שווה עם 1/2 כוס מגורר קולבי-גבינת ג ' ק. מקפלים טורטיות מעל מילוי.
מגישים עם שמנת חמוצה וסלסה.
הערה: כדי להבהיר, תחליף 2 כוסות ביצה תחליף ביצים 3 אונקיות גבינת שמנת קלה עבור 3 אונקיות גבינת שמנת רגילה. המשך לפי ההוראות.