טאקו סלמון בגריל עם ממרח אבוקדו שמנמן
טאקו סלמון בגריל עם ממרח אבוקדו עבה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם מיץ ליים, סראנו צ'ילה, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: טאקו Veggie חריף עם ממרח אבוקדו שמנמן, ממרח אבוקדו אננס שמנמן עם צ'יפס בטטה בגריל, ו טאקו סלמון מושחר עם ממרח אבוקדו אורז ומנגו אסור.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים מרכיבים גושי ממרח אבוקדו. כיסוי; להכניס למקרר עד מוכן לשרת.
בקערה קטנה, מערבבים 3 כפות מיץ ליים, 1/2 כפית מלח ופלפל. לשפשף פילה סלמון עם תערובת מיץ לימון; לתת לעמוד 15 דקות.
במחבת 12 אינץ', חום שמן על חום בינוני עד חם. מבשלים פילה סלמון בשמן 15 עד 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, מפנה פעם אחת.
הסר מהחום; לחתוך חתיכות הגשה בגודל, הסרת והשלכת העור.
ממלאים טורטיות עם סלמון וכרוב.
מגישים עם ממרח אבוקדו וליים טריזים.