קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

טאקו סקאלופ צרוב כמון

טאקו סקאלופ צרוב כמון
טאקוס סקאלופ צרוב כמון הוא מתכון מקסיקני שמגיש 4. מנה אחת מכילה 456 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם אורז, מיץ ליים, כמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 57% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט סקאלופ צרוב , סקאלופ צרוב עם קרם אספרגוס ומרק אטריות תאילנדי צרוב סקאלופ .

הוראות

1
תחילה מכינים את גוואקמולי העגבניות, אורז כוסברה-ליים וסלסת מנגו ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
אפונה גויה®אפונה גויה®
2
הסר את הרצועה הקשוחה מהצד של כל סקאלופ וזורק. לייבש את הצדפות במגבת נייר כדי להסיר עודף לחות. מתבלים את שני הצדדים של כל צדפה במלח וכמון.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
במחבת ברזל יצוק גדולה, ממיסים חמאה על אש בינונית-גבוהה. הניחו למחבת להתחמם ככל האפשר מבלי לשרוף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
צורבים את הצדפות, הופכים פעם אחת, עד להזהבה מכל צד, ורק מבושל, בערך 3-5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
מעבירים לצלחת ורבע.
6
להרכבה, קולים טורטיות תירס, אם רוצים, על להבה פתוחה רק עד שהן נחרכות מעט. ממלאים כל טורטייה ב-2 כפות אורז, 1 כף גוואקמולי, צדפה אחת צרובה ורבעית ומעליה סלסת מנגו. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
אפונה גויה®אפונה גויה®
1
מערבבים את העגבניות, הכוסברה, האבוקדו, הבצל, הג'לפנו, השום, מיץ הליים, הכמון והמלח במעבד מזון או בבלנדר ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בסיר קטן מביאים את האורז, הכוסברה, המרק, האורז ומיץ הליים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות, או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוציאים את ענפי הכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1
שלבו את המנגו, העגבניות, הבצל הטחון, הכוסברה, הצ'ילי, גרידת הליים ומיץ הליים בקערה קטנה. נותנים לטעמים להתחכך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מגישים כקישוט לטאקו הסקאלופ הצרוב בכמון.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה וצ'נין בלאן הם גפרורים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרובות. אם הסקלופים שלך מתאימים לבייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר מצונן קלות. אתה יכול לנסות את Bollinger Brut Special Cuvee. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.