טאקו עוף בבישול איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו עוף בישול איטי. מנה זו מכילה כ 65 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 947 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טורטיות קמח, קרם knudsen, תוספותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: טאקו עוף בסיר איטי, טאקו עוף בסיר איטי, ו טאקו עוף בסיר איטי.
הוראות
מניחים חזה עוף, סלסה ותבלינים לתוך סיר איטי ומבשלים גבוה במשך ארבע שעות או נמוך במשך שש עד שמונה שעות. אם באמצעות חזה עוף קפוא, לבשל על גבוה במשך חמש עד שש שעות.
הסר עוף מ בישול איטי לחתוך או לגרוס. אם תרצה, להוסיף קצת סלסה שנשאר בבישול האיטי לתרנגולת.
מגישים עוף בקליפות טאקו, טורטיות, עוטפת חסה או על גבי סלט ומקשטים עם תוספות לבחירה. תהנו!