טאקו עוף רך
טאקו עוף רך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 407 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שעועית, חצאי חזה עוף, גבינת מונטריי ג'ק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טאקו עוף רך, טאקו עוף רך, ו טאקו עוף רך.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית.
מפזרים עוף עם 1 1/4 כפיות תערובת תבלינים.
מניחים עוף על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד שנעשה. מגניב במקצת. חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס.
בעוד עוף אופה, מוסיפים שעועית ומרק עוף לתערובת התבלינים הנותרת בקערה; מחית עם מחית תפוחי אדמה עד מעורבב.
מניחים תערובת שעועית במחבת קטנה מצופה ספריי בישול. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני 2 עד 3 דקות או עד מחומם היטב.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה.
מורחים על 2 כפות תערובת שעועית על כל טורטייה. למעלה כל אחד עם כ 3 כפות עוף, 1 כף סלסה, 1 1/2 כפיות שמנת חמוצה, 1 כף גבינת צ 'דר, 1 כף גבינת מונטריי ג' ק, ו 1/4 חסה כוס. מתקפל לחצי.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.