טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה)
טאקו המתכון עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה) מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 287 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פירות יער allspice, כתף חזיר, צ'ילי jalapeño, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: טאקו חזיר עם גוואקמולי וסלסה ורדה, טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), ו סלסה ורדה טאקו בשר.
הוראות
בסיר 3 ליטר, לכסות את הטומטילים ואת הצ ' ילי עם מים קרים ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים את הירקות שנחשפו, מפנה מדי פעם, עד tomatillos הם מכרז וחאקי ירוק בכל רחבי אבל עדיין ללא פגע, כ 15 דקות. שמור את נוזל הבישול.
מחממים את הכמון, allspice פירות יער, וציפורן במחבת קטנה ויבשה על חום בינוני, רועד את המחבת או ערבוב התבלינים עד שהם ריחניים ואת הכמון הוא כמה גוונים כהים יותר, על 1 דקה.
שים את התבלינים בבלנדר יחד עם כוס 1 של מי בישול tomatillo להתמזג עד התבלינים הם הקרקע. באמצעות כפית מחוררת, בעדינות להרים את הטומטילים ואת צ ' ילי מתוך מי הבישול הנותרים ולשים אותם בבלנדר יחד עם שום, כוסברה, ו 1/2 כפית מלח. להתמזג עד חלקה.
ללטף את החזיר יבש העונה עם הנותרים 1 כפית מלח.
מחממים את השמן בסיר רחב וכבד של 4 עד 5 ליטר על חום בינוני גבוה ומחממים את החזיר בקבוצות ללא צפיפות, והופכים מדי פעם, כ -8 דקות לכל אצווה.
להחזיר את כל הבשר למחבת ולהוסיף את רוטב tomatillo. להביא לרתיחה, ערבוב כדי לצפות את הבשר, ואז להפחית את החום. מבשלים את החזיר, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר רך והרוטב מעובה, 1 1/2 עד 2 שעות. במידת הצורך, להמשיך לבשל חשופה כדי לעבות את הרוטב. לגרוס את הבשר עם שני מזלגות.
הערה: חזיר ברוטב ירוק ישמור מקורר במשך 3 ימים.ליווי: טורטיות תירס חמות, קרם מקסיקני או שמנת חמוצה, בצל לבן קצוץ, כוסברה קצוצה
Reprinted with permission from Just Tacos by Shelley Wiseman, © 2011 Taunton Press