קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה)

טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה)
טאקו המתכון עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה) מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 287 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פירות יער allspice, כתף חזיר, צ'ילי jalapeño, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: טאקו חזיר עם גוואקמולי וסלסה ורדה, טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), ו סלסה ורדה טאקו בשר.

הוראות

1
בסיר 3 ליטר, לכסות את הטומטילים ואת הצ ' ילי עם מים קרים ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים את הירקות שנחשפו, מפנה מדי פעם, עד tomatillos הם מכרז וחאקי ירוק בכל רחבי אבל עדיין ללא פגע, כ 15 דקות. שמור את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מחממים את הכמון, allspice פירות יער, וציפורן במחבת קטנה ויבשה על חום בינוני, רועד את המחבת או ערבוב התבלינים עד שהם ריחניים ואת הכמון הוא כמה גוונים כהים יותר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
שים את התבלינים בבלנדר יחד עם כוס 1 של מי בישול tomatillo להתמזג עד התבלינים הם הקרקע. באמצעות כפית מחוררת, בעדינות להרים את הטומטילים ואת צ ' ילי מתוך מי הבישול הנותרים ולשים אותם בבלנדר יחד עם שום, כוסברה, ו 1/2 כפית מלח. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
ללטף את החזיר יבש העונה עם הנותרים 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מחממים את השמן בסיר רחב וכבד של 4 עד 5 ליטר על חום בינוני גבוה ומחממים את החזיר בקבוצות ללא צפיפות, והופכים מדי פעם, כ -8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
להחזיר את כל הבשר למחבת ולהוסיף את רוטב tomatillo. להביא לרתיחה, ערבוב כדי לצפות את הבשר, ואז להפחית את החום. מבשלים את החזיר, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר רך והרוטב מעובה, 1 1/2 עד 2 שעות. במידת הצורך, להמשיך לבשל חשופה כדי לעבות את הרוטב. לגרוס את הבשר עם שני מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
להכין טאקו עם הליווי.
8
הערה: חזיר ברוטב ירוק ישמור מקורר במשך 3 ימים.ליווי: טורטיות תירס חמות, קרם מקסיקני או שמנת חמוצה, בצל לבן קצוץ, כוסברה קצוצה
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
בצל לבןבצל לבן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
Reprinted with permission from Just Tacos by Shelley Wiseman, © 2011 Taunton Press

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.