קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה)

טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה)
טאקו המתכון עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה) מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 287 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פירות יער allspice, כתף חזיר, צ'ילי jalapeño, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: טאקו חזיר עם גוואקמולי וסלסה ורדה, טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), ו סלסה ורדה טאקו בשר.

הוראות

1
בסיר 3 ליטר, לכסות את הטומטילים ואת הצ ' ילי עם מים קרים ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים את הירקות שנחשפו, מפנה מדי פעם, עד tomatillos הם מכרז וחאקי ירוק בכל רחבי אבל עדיין ללא פגע, כ 15 דקות. שמור את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מחממים את הכמון, allspice פירות יער, וציפורן במחבת קטנה ויבשה על חום בינוני, רועד את המחבת או ערבוב התבלינים עד שהם ריחניים ואת הכמון הוא כמה גוונים כהים יותר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
שים את התבלינים בבלנדר יחד עם כוס 1 של מי בישול tomatillo להתמזג עד התבלינים הם הקרקע. באמצעות כפית מחוררת, בעדינות להרים את הטומטילים ואת צ ' ילי מתוך מי הבישול הנותרים ולשים אותם בבלנדר יחד עם שום, כוסברה, ו 1/2 כפית מלח. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
ללטף את החזיר יבש העונה עם הנותרים 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מחממים את השמן בסיר רחב וכבד של 4 עד 5 ליטר על חום בינוני גבוה ומחממים את החזיר בקבוצות ללא צפיפות, והופכים מדי פעם, כ -8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
להחזיר את כל הבשר למחבת ולהוסיף את רוטב tomatillo. להביא לרתיחה, ערבוב כדי לצפות את הבשר, ואז להפחית את החום. מבשלים את החזיר, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר רך והרוטב מעובה, 1 1/2 עד 2 שעות. במידת הצורך, להמשיך לבשל חשופה כדי לעבות את הרוטב. לגרוס את הבשר עם שני מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להכין טאקו עם הליווי.
8
הערה: חזיר ברוטב ירוק ישמור מקורר במשך 3 ימים.ליווי: טורטיות תירס חמות, קרם מקסיקני או שמנת חמוצה, בצל לבן קצוץ, כוסברה קצוצה
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
בצל לבןבצל לבן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
9
Reprinted with permission from Just Tacos by Shelley Wiseman, © 2011 Taunton Press

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.