מחבת הטאקו המתכון מוכנה בערך 30 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. לבמנה עיקרית זו יש 535 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, שעועית מטוגנת, פלפל חריף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 37%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. טאקו פאן, טאקו פאן, ו טאקו פאן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את השעועית, הצ ' ילי ואבקת השום; מבשלים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כוס שום קצוץ
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה קטנה שלבו את השמנת החמוצה, הכמון ואבקת הצ ' ילי; מורחים על תערובת בקר. למעלה עם עגבניות, זיתים ופלפל ירוק.
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור טאקו. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. רוח הרפאים פינס סונומה קאונטי מונטריי קאונטי פינו נואר עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.