טאקו קלמרי ים תיכוני
טאקו קלמרי ים תיכוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 136 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 1884 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, קמח, טורטיות תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה מצוין. מתכונים דומים: טאקו קלמרי ים תיכוני, הים התיכון קלמרי, ו אורזו ים תיכוני עם שעועית לבנה וקלמרי.
הוראות
חותכים צינורות קלמרי לתוך 1/2-in. טבעות; פט קלמרי בעיקר יבש.
מערבבים קמחים, קאיין, ומלח בקערה.
חום 1/2 ב. שמן 5-6-qt. מחבת מעל חום בינוני-גבוה עד 38
לזרוק רבע קלמרי בכל פעם בקמח למעיל, מתנער עודף. עם כפית מחוררת, קלמרי נמוך לתוך שמן ומבשלים עד הזהב (להתאים את החום כדי לשמור על 380), 2 עד 3 דקות לכל אצווה.
העברה לסדין אפייה מרופדת במגבת נייר. להתחמם בתנור כפי שאתה מטגן קלמרי הנותרים.
למרוח כל טורטייה עם כ 1 כף. איולי, ואז למלא עם קלמרי וסלט כרוב.
תוסיף עוד רוטב אם אתה רוצה.
* אם טורטיות הן דקות מאוד, לקנות כמות כפולה מחסנית 2 לכל טאקו.