טאקו של Carnitas קלוי עם כתום, חלב ופלפל
טאקו של Carnitas קלוי עם כתום, חלב, ופלפל יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 774 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם יש לך אבוקדו, בצל, פלפל טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טאקו של Carnitas קלוי עם כתום, חלב ופלפל, טאקו קרניטאס כבש עם סלסה Tomatillo קלוי, ו מטבל פלפל אדום קלוי עם כמון, ליים וחלב קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
חותכים את החזיר ל 6 או 8 חתיכות. ממיסים את השומן בתנור הולנדי כבד רק גדולמספיק להחזיק את הבשר בשכבה אחת. מחממים את הבשר מכל הצדדים ומתבלים במלח.
לסחוט את התפוז על הבשר ולזרוק את הקליפה למחבת.
יוצקים את החלב על הבשר ומוסיפים מספיק מים כדי כמעט לכסות את הבשר.
מפזרים פלפל. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ואופים במשך כ 2 שעות, עד הבשר הוא מזלג מכרז.
כדי לסיים, לחשוף את הבשר ולפרוץ לחתיכות גדולות.
הסר את אורנג ' רינד ולהשליך. צלי, חשוף, עד שרוב הנוזל התאדה, על 20minutes, או עד הבשר הוא חום פריך על הקצוות.
כדי להרכיב את טאקו, למלא טורטייה חמה עם חזיר מגורר. למעלה עם אבוקדו וסלסה, קצת chicharrón, ולסיים עם כמויות נדיבות של בצל וכוסברה.
שווקים מקסיקניים וכמה מסעדות וtortillerias למכור espumas chicharrón טרי מטוגן, שהם שנות אור טובים יותר מאשר אלה שקיות. Chicharrón לעשות טאקו מעולה בזכות עצמם כאשר מבושל עד רך עם עגבניות וצ ' ילי, ולאחר מכן מוגש עם קוטיקסה גבינה ובצל גלם.
Reprinted with permission from Amor y Taco: Modern Mexican Tacos, Margaritas, And Antojitos by Deborah Schneider, © May 2010 Stewart, Tabori & Chang