טאקו שעועית שחורה פריך עם גבינת פטה וכרוב
המתכון פריך שעועית שחורה טאקו עם פטה & כרוב סלט מוכן בערך 25 דקות. והוא בהחלט מרהיב צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, תערובת סלט כרוב, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו טאקו שעועית שחורה פריך עם Fetan וכרוב כרוב, טאקו שעועית שחורה פריך עם Fetan וכרוב כרוב, ו טאקו שעועית שחורה פריך עם Fetan וכרוב כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שעועית וכמון בקערה קטנה; מחית חלקית.
מערבבים 2 כפיות שמן זית ומיץ ליים בקערה בינונית; מוסיפים סלט כרוב, בצל ירוק וכוסברה וזורקים למעיל. סלט כרוב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.2
מחממים 3 כפיות שמן זית במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
הוסף טורטיות בשכבה אחת. כף 1/4 של תערובת שעועית על חצי של כל טורטיה; לבשל 1 דקה. מקפלים טאקו לשניים. מבשלים עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד. למלא טאקו עם גבינת פטה וסלט כרוב. להעביר רוטב חם לצד.