טאקו שרימפס-כוסברה (Tacos de Camarones al Mojo de Ajo)
טאקו שרימפס-כוסברה (טאקו דה Camarones אל Mojo De Ajo) עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך צ'ילי סראנו, שום, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו טאקו דה קמרון אל Mojo de Ajo (טאקו שרימפס מוקפץ), טאקו שרימפס Garlicky, ו טאקו שרימפס בטעם כוסברה-ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים בצל וצ ' ילי ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד הבצלים משחימים קלות, כ -10 דקות.
יוצקים ירקות לתוך קערה ומניחים בצד.
ממיסים חמאה באותו מחבת על חום בינוני גבוה, מוסיפים שום, ומערבבים עד רוחש, על 1 דקה.
תוסיף חצי שרימפס למחבת. מערבבים לעתים קרובות עד שרימפס ורוד בהיר כבר לא רטוב למראה בחלק העבה ביותר( לחתוך כדי לבדוק), על 5 דקות; להעביר שרימפס לקערה עם ירקות שמורים.
מוסיפים את השרימפס שנותר למחבת ומבשלים כמו לעיל, ואז מחזירים שרימפס וירקות מבושלים למחבת ומערבבים הכל יחד עד חם, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים כוסברה ומלח לפי הטעם.
מגישים שרימפס בקערה גדולה עם טורטיות (השתמש 2 טורטיות, מוערמים, לכל טאקו), מלווה פלחי סיד לסחוט מעל.