קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

טאקו תלת-טיפ מתובל הודי עם אורז בסמטי קימל ורוטב עגבניות חריף

טאקו תלת-טיפ מתובל הודי עם אורז בסמטי קימל ורוטב עגבניות חריף
המתכון טאקו תלת-טיפ מתובל הודי עם אורז בסמטי קימל ורוטב עגבניות חריף יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 2 שעות ו -20 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 41 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 752 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.87 דולר למנה. ראש לחנות ולקחת שום, זנגביל, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו סלמון מתובל הודי עם אורז בסמטי, רגל טלה מבושלת עם אורז בסמטי קימל, ו כדורי אורז בסמטי פריכים עם רוטב עגבניות ועשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השום, הגראם מסאלה, המלח והפלפל עם מספיק שמן להכנת עיסה. לשפשף את הדבק על כל בשר ומרינדה במשך שעה 1. מחממים גריל או מחבת גריל ומחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
צורבים את הבשר על הגריל, צורבים את כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מעבירים את הבשר לתבנית צלייה ומסיימים בתנור עד שמדחום קורא טמפרטורה פנימית של 145 מעלות צלזיוס למדיום. אפשר לבשר לנוח לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לרוטב העגבניות: בינתיים, בסיר גדול, מחממים 1 כף שמן קנולה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר ומבשלים עד לריחני, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6
מוסיפים את הגראם מסאלה, מבשלים עוד 30 שניות, ואז מוסיפים את מחית העגבניות, הסוכר החום, החומץ והווסטרשייר. מתבלים את התערובת במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
כָּתֵףכָּתֵף
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים מים ומבשלים 20 דקות, או עד שהטעמים מעמיקים והרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
לאורז: שוטפים את האורז ב -4 החלפות מים, עד שהמים צלולים יחסית. משרים את האורז למשך 30 דקות ואז מסננים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
9
בסיר גדול מוסיפים 2 כפות שמן ומחממים על אש בינונית עד שהשמן מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים את זרעי קימל טוסט במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
11
מוסיפים את הבצל, מקפיצים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
מסננים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
13
מוסיפים לסיר וטוסט, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהגרגירים נפרדים ונוצצים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
מוסיפים את המים, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסים, עד לבישול, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
15
מחממים את הטורטיות מעל להבה פתוחה או במחבת. פורסים את הבשר לפרוסות דקות. בנה את הטאקו עם מעט אורז, מעט בשר, מעט רוטב, ענף כוסברה טרי ו -2 פרוסות ג ' לפנו.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז בסמטיאורז בסמטי12 כפיות אבקת שוםכָּתֵףכָּתֵף12 כפיות אבקת שוםפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן קנולה ועוד במידת הצורךשמן קנולה ועוד במידת הצורך2חתיכות טופי הית' ברזרעי קימלזרעי קימל1חבורהעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים1חבילהטורטיות תירסטורטיות תירס12 כפיות אבקת שוםזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון12 כפיות אבקת שוםגארם מסאלהגארם מסאלה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת garam masalaאבקת garam masala33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שום טרי טחוןשום טרי טחון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2פלפלים חלפיניו, זרע פרוס דקפלפלים חלפיניו, זרע פרוס דק12 כפיות אבקת שוםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם1קטןבצל, טחוןבצל, טחון1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר טרי-טיפבשר טרי-טיפ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #47101 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #412 כפיות אבקת שוםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את ההודי עם גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזטי נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אייכנברג פרימיום גרונר וולטלינר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
אייכנברג פרימיום גרונר ולטלינר
אייכנברג פרימיום גרונר ולטלינר
הפרמיה של אייכנברג גרונר ולטלינרן היא מעדן אוסטרי משפחתי. יש בו ניחוחות של פירות טריים וחריפות, עם תווים של פירות טרופיים ופלפל. הרעננות בטעם נותן את הטעמים של תפוחים ירוקים אשר לאורך זמן לארוז אגרוף בסיום. יין זה משתלב היטב עם בשר לבן, דגים, גבינות ומנות איטלקיות כמו פיצה ופסטה.