מתכון גריל טאקו Mahi Mahi עם כרוב אדום סלט, עגבניות ואבוקדו Salsan ורוטב אננס חם מוכן בערך 1 שעה ו 55 דקות וזה בהחלט עצום חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 341 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו צ'ילי הבנרו, מיץ ליים, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי, כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו, ו דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה.
הוראות
1
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מברשת פילה עם שמן העונה עם מלח ופלפל. גריל במשך 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר מן הגריל טפטוף עם כמה ויניגרט הדר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
תן לנוח 5 דקות ולאחר מכן להתקלף עם מזלג.
5
ממלאים כל טורטייה מטוגנת עם חלק מהמח " י, למעלה עם כרוב אדום סלט כרוב, עגבניות וסלסה אבוקדו, וטפטוף עם רוטב חריף אננס-habanero חרוך.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
קציצות עוף צמחוניות קפואות
1 פלפל ארבול מיובש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
Dientes De Ajo
6
מערבבים את כל החומרים בבלנדר ומערבבים במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מערבבים את כל החומרים בקערה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
בעדינות לשלב את כל החומרים בקערה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מחממים גריל גבוה או מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מניחים את כל האננס (לא לקלף אותו) על הגריל ועל הגריל עד כל השטח הוא שחור לחלוטין חרוך.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
הסר מן הגריל ולתת מגניב מעט. מקלפים את האננס, מסירים את הליבה וקוצצים בגסות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה; מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
מוסיפים את האננס, מחית אננס, habanero וחומץ ומבשלים עד התערובת רכה לחלוטין, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
14
מעבירים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח, פלפל ודבש, לפי הטעם. מסננים את התערובת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.