קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות13
מגזין

טאקוס מחאי צלויים עם כרוב אדום, סלסת עגבניות ואבוקדו ורוטב אננס חם

טאקוס מחאי צלויים עם כרוב אדום, סלסת עגבניות ואבוקדו ורוטב אננס חם
מתכון גריל טאקו Mahi Mahi עם כרוב אדום סלט, עגבניות ואבוקדו Salsan ורוטב אננס חם מוכן בערך 1 שעה ו 55 דקות וזה בהחלט עצום חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 341 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו צ'ילי הבנרו, מיץ ליים, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי, כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו, ו דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה.

הוראות

1
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מברשת פילה עם שמן העונה עם מלח ופלפל. גריל במשך 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר מן הגריל טפטוף עם כמה ויניגרט הדר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
תן לנוח 5 דקות ולאחר מכן להתקלף עם מזלג.
5
ממלאים כל טורטייה מטוגנת עם חלק מהמח " י, למעלה עם כרוב אדום סלט כרוב, עגבניות וסלסה אבוקדו, וטפטוף עם רוטב חריף אננס-habanero חרוך.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
Dientes De AjoDientes De Ajo
6
מערבבים את כל החומרים בבלנדר ומערבבים במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מערבבים את כל החומרים בקערה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
בעדינות לשלב את כל החומרים בקערה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מחממים גריל גבוה או מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מניחים את כל האננס (לא לקלף אותו) על הגריל ועל הגריל עד כל השטח הוא שחור לחלוטין חרוך.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
הסר מן הגריל ולתת מגניב מעט. מקלפים את האננס, מסירים את הליבה וקוצצים בגסות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה; מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
מוסיפים את האננס, מחית אננס, habanero וחומץ ומבשלים עד התערובת רכה לחלוטין, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
14
מעבירים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח, פלפל ודבש, לפי הטעם. מסננים את התערובת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1כף. חומץ ביין אדוםגזר, חתוך לג'וליאן בסדרגזר, חתוך לג'וליאן בסדר2habanero צ'יילס, קצוץhabanero צ'יילס, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה קצוציםעלי כוסברה קצוצים3קרום: פירורי קרקר גרהםעלי כוסברה קצוציםעלי כוסברה קצוצים86-inchs(6 אינץ') טורטיות קמח, לחתוך 2 1/2 ל 3 אינץ ' מעגלים, ומטוגן עמוק(6 אינץ') טורטיות קמח, לחתוך 2 1/2 ל 3 אינץ ' מעגלים, ומטוגן עמוק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים, קצוציםעלי בזיליקום טריים, קצוצים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים2has בשל אבוקדו, קלופים, מגולענים חתוכים לקוביותhas בשל אבוקדו, קלופים, מגולענים חתוכים לקוביות1גבינת פרמזן מגוררתכף גדושה דבשכף גדושה דבש1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים16קצת קישואים קצוציםדבשדבש1עד 2 לימונים, juicedעד 2 לימונים, juiced1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות907פלפל האבנרופילה מהי מהיפילה מהי מהי1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ גסבצל ספרדי, קצוץ גס1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק1אננס בשל, רצוי זהוב אננסאננס בשל, רצוי זהוב אננס1מיכלרסק אננס קפוא, מופשררסק אננס קפוא, מופשר4עגבניות שזיף, קצוץעגבניות שזיף, קצוץ0עץכרוב אדום, קרוע דקכרוב אדום, קרוע דק1smallsבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין אורזחומץ יין אורז16קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל16קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1סראנו צ'ילה, קצוץ דקסראנו צ'ילה, קצוץ דק1גבינת פרמזן מגוררתתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו