קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אגס גורגונזולה

טארט אגס גורגונזולה
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 351 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרושוטו, טימין, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טרט אגס וגורגונזולה, אגס חם וטארט גורגונזולה עם אגוזי מלך וסלט ארוגולה, ו סלט אגס גורגונזולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
אופים את מעטפת העוגה במחבת טארט מרובעת או עגולה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
טופס טארטטופס טארט
2
הסר מהתנור ולתת להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בינתיים, לשלב את גבינת שמנת, Gorgonzola, טימין, מלח ופלפל בקערה בינונית. באמצעות בלנדר יד, מקציפים את הגבינות יחד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
GorgonzolaGorgonzola
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
קערהקערה
4
במחבת גדולה וכבדה, ממיסים את החמאה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את האגסים ומבשלים עד הזהב משני הצדדים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
6
כאשר קרום הטארט התקרר מעט, להפיץ בעדינות את תערובת הגבינה המוקצפת באופן שווה על החלק התחתון של הטארט.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
7
מניחים את פרוסות האגס בתבנית דקורטיבית על תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
אגסאגס
8
מפזרים את רצועות דקות של פרושוטו על האגסים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
אגסאגס
9
חותכים לריבועים או טריזים ומגישים.