טארט אגס גורגונזולה
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 351 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרושוטו, טימין, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טרט אגס וגורגונזולה, אגס חם וטארט גורגונזולה עם אגוזי מלך וסלט ארוגולה, ו סלט אגס גורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
אופים את מעטפת העוגה במחבת טארט מרובעת או עגולה על פי הוראות החבילה.
הסר מהתנור ולתת להתקרר מעט.
בינתיים, לשלב את גבינת שמנת, Gorgonzola, טימין, מלח ופלפל בקערה בינונית. באמצעות בלנדר יד, מקציפים את הגבינות יחד.
במחבת גדולה וכבדה, ממיסים את החמאה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את האגסים ומבשלים עד הזהב משני הצדדים, על 5 דקות.
כאשר קרום הטארט התקרר מעט, להפיץ בעדינות את תערובת הגבינה המוקצפת באופן שווה על החלק התחתון של הטארט.
מניחים את פרוסות האגס בתבנית דקורטיבית על תערובת הגבינה.
מפזרים את רצועות דקות של פרושוטו על האגסים.
חותכים לריבועים או טריזים ומגישים.